Categorieën
Geen categorie

29 juli 2021, het gaat te hard lieverds.

Sorry, ik ga het met geen mogelijkheid allemaal redden. Haat is te besmettelijk, Covid kan er nog wat van leren. Haat is wat er nu wordt gezaaid, eerst was het angst, angst voor een onzichtbare vijand. Nu haat, haat wordt gepromoot door gekozen leiders, mannen en vrouwen die zouden moeten verbinden. Haat kan geen onzichtbare vijand verdragen, haat is veeleisender dan angst. Haat eist een tastbaar doel, een target, een slachtoffer, iemand die je ergens de schuld van kan geven.

Ik begrijp het niet, haat bedoel ik, het is zo nutteloos. Heb je een leven gekregen om te leven en dan ga je dat leven gebruiken om een ander, of heel veel anderen, te haten? Verspilling van tijd, er zijn veel leukere dingen te doen dan haten in mijn ogen. Maar ik zie wel wat haat doet met een mens. Hoe het voortwoekert en het het rationele denken overneemt. Gepromoot door MSM en wereldleiders krijgt het, vandaag de dag, alle ruimte zich te verspreiden en zijn werk te doen.

In de aankomende weken gaat haat, zover het er al niet zit, zich verder nestelen in onze steden en dorpen. In scholen, winkels en bedrijven. Haat wordt een gast aan tafel in huiskamers, in ons bed. Je komt er niet onderuit, haat zit overal.

Op zoek dus naar de oplossing! Liefde Lieverds! Tijd en plaats, waar mensen zonder haat kunnen helen. Want haat heeft 1 groot probleem. Een mens brand snel op door haat. Haat vernietigd zichzelf. Tijd en plaats, is er nog tijd en plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *