Categorieën
Geen categorie

28 juli 2021, er vallen zomaar mensen om kids.

Hartaanvalletje hier, bloedpropje daar, boem en weg zijn ze. Kees Veldboer, de oprichter van ambulance wens, kende ik. We waren, een jaar of 3 geleden, samen uitgenodigd voor een linkeduit sessie bij de ABNAMRO omdat we zo populair waren op dat medium. Aardige man die Kees. Had alles over voor stichting ambulance wens waarmee hij vooral oudere mensen een laatste mooie dag verzorgde.

De schoonvader van een kennis van mij is vorige week van zijn scooter gedonderd, dood. Bloedpropje schijnt het geweest te zijn, zomaar. Begin 60 was de beste man. 1 of andere acteur is gisteren op de set in elkaar gezakt. Ze waren op tijd, hij ligt in het ziekenhuis. Gezonde mensen vallen zomaar om, zou er een verband zijn?

Waarschijnlijk! Maar je mag er niet over praten. Vaccinatieschade is het nieuwe taboe. Honderden zo niet duizenden verhalen zie ik langskomen op SM van mensen die niet meer kunnen lopen na de “Jab”. Een jonge dame vertelde mij een paar dagen geleden dat ze zo ziek was geworden van de 1ste prik dat ze de 2de niet meer durfde te nemen. Ze was meerdere keren flauwgevallen na de 1ste, dat was haar nog nooit overkomen. 25 is ze, ze wil gevaccineerd worden omdat ze op vakantie wil.

Er gaan mensen dood! Er gaan mensen dood! Er gaan mensen dood omdat ze zich laten inspuiten met gif gefinancierd door henzelf. Minimaal 2 miljard mensen, vooral in westerse samenlevingen, zullen de aankomende 2 jaar overlijden door de “Jab”. De vraag is of je dat wel wilt overleven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *