Categorieën
Geen categorie

27 juli 2021, gisteren weer dwars door de stad gelopen lieverds.

Ik moet eerlijk bekennen dat het minder soepel ging dan een paar dagen ervoor. Frodo was wat koppig. Het was ook druk in de stad, niet zozeer met mensen als wel met vrachtwagens. Van die piepende veel te grote wagens die door veel te smalle straatjes moeten rijden om meer zooi naar winkels te brengen zodat wij het er weer uit kunnen halen. De economie moet blijven draaien.

Hoe zou het gaan met de economie? Nog steeds ontvangen miljoenen mensen een Tozo, NOW of wat voor tegemoetkoming dan ook. Das natuurlijk fijn want anders, tja wat anders? Wat zou er gebeuren als al dat geld niet meer bijgedrukt wordt? Als iemand zegt: wacht ff, dit gaat te hard, dit kunnen we de generaties na ons niet aandoen. Want kijk die steunpakketten, die nu naar landen gaan in de EU die het zwaar hebben, moeten ergens van betaald worden. Of hoeft dat niet meer? Is geld iets wat je gewoon kan blijven drukken? Blijft geld waarde houden alleen maar omdat wij erin geloven?

9 juli 2021 vond het Cyber Polygon 2021 van klausje en billy plaats, een simulatie van een wereldwijde shutdown van het internet. 15 oktober 2019 simuleerden ze op dezelfde manier Event 201, dat ging over een Covid pandemie. billy heeft genoeg geld, hij verspild het niet aan ruimtereisjes. klausje bijt ook niet op een houtje, zouden zij geloven in de waarde van geld?

Één reactie op “27 juli 2021, gisteren weer dwars door de stad gelopen lieverds.”

Hey. Over Frodo, je doet t prima en hij ook. Vraag me alleen af wat je eigen energie is op dat moment en wat doet een draakje op dat moment?

Heb zelf een paar verschillende hagedissen en Iggy is er een van, een wateragaam. Heerlijk dier, maar accepteerd bepaalde mensen niet. Hartslag en energie klopt niet. Hij doet t gewoon niet, steekt, dacht ik, een middelvinger op!

Doet ie dus niet. Hij voelt gewoon de energie aan van bange mensen. Hij voelt je hartslag aan, de energie die je hart uitstraalt

Denk dat hetzelfde gebeurt met andere dieren. Wij mens(ch) ook. Waarom staan mensen open voor je en waarom soms niet? Ligt t aan hun of aan jou? Ik denk t laatste

Een ezel is zo gevoelig… net als Iggy ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *