Categorieën
Geen categorie

21 juli 2021, Asociaal, zo werd ik gisteren genoemd lieverds.

Door een hele aardige oudere meneer die zijn hele leven gevochten heeft tegen het establisment. Hij is Bioboer, verkoopt mooi vlees van tevreden koeien. Maar nu vind hij mensen die niet meedoen met de hoax rondom Covid asociaal. Alles draait om het verdelen van mensen. Of het nu gaat om vaxxen, gender, kleur, geloof of politieke voorkeur, het gaat niet om verbinden maar om verdelen.

Er viel niet met de boer te praten, ik ben een complotgekkie. Hem proberen af te leiden door het over zijn vlees te hebben lukte niet. Er lag angst in zijn ogen. Niet voor mij had ik het idee maar waarvoor dan wel?

Er is veel angst. We worden gebombardeerd met doemverhalen over vluchtelingenstromen, rassenoorlogen, klimaatverandering, oorlogen tussen landen, verharding van de criminaliteit, natuurrampen en natuurlijk de nu al meer dan 120 varianten van het covidvirus. Die seriemoordenaar van een tedros, baasje van de WHO, heeft zelfs het gore lef de hele wereld de maat te nemen. Deze hond is verantwoordelijk voor de dood van duizenden Ethiopiërs, ongelooflijk.

Ik doe er zelf ook aan mee. Ik ben geen haar beter. Elke x zoek ik de confrontatie. Maar gisteren was het anders. De angst in de ogen van de boer vroeg niet om een confrontatie. Het asociaal gevonden worden was geen reden ertegenin te gaan. De angst, in zijn ogen, was zo verstikkend, zo overweldigend, het raakte me. Ik was erdoor uit het veld geslagen. Wat een angst…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *