Categorieën
Geen categorie

22 juli 2021, het is niet zo moeilijk meer om te zien welke kant het opgaat met de wereld kids.

De “Jabs” gaan ons niet redden, en dat ligt aan de mensen die zich niet vaccineren. Raarrrr…. Want zelfs een land als Malta, waar de vaccinatiegraad het hoogst ligt met meer dan 80% gevaccineerden, heeft te kampen met een Coviduitbraak. Ik ben geen anti-vaxxer, absoluut niet. Maar ik kan mij herinneren dat toen ik voor de pokken ben ingeënt ik de pokken ook niet heb gekregen. Hetzelfde geld voor de mazelen of al die andere vaccinaties die ik heb ontvangen. Als je gevaccineerd bent tegen een ziekte krijg je die ziekte niet.

Het Janssen vaccin was 94% effectief, dacht men. Helaas blijkt dat niet het geval te zijn. pfizer en moderna halen de beloofde effectiviteitsgraad ook niet, een derde prik is nodig. In Israël zijn ze al gestart met het inspuiten van de “Booster”. Waar halen die pillendraaiers die vaccins zo snel vandaan? Hoe hebben ze die vaccins getest? Dat doet er niet toe. Zoals een 25 jarige jongen gisteren tegen mij zei: als het weer normaal wordt door 5 prikken te nemen doe ik het ook.

Het moet weer “normaal” worden. Zou hij als 25 jarige weten wat dat is? Was het normaal voor Covid kwam? Mensen zijn bereid hun kritisch denkvermogen uit te zetten zodat anderen voor hen gaan zorgen dat het weer “normaal” wordt. Abnormale regels volgen elkaar op zodat het weer normaal gaat worden. Er is geen weg terug, is er ergens een plekkie om weg te kruipen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *