Categorieën
Geen categorie

20 juli 2021, kids, ze willen kinderen vanaf 2 jaar oud verplichten om een mondvod te dragen op school.

Kinderen verbruiken veel meer zuurstof dan oude mannen zoals moi. Kinderen moeten bacteriën binnenkrijgen om hun immuunsysteem op te bouwen. Kinderen moeten rennen, spelen, vrij ademen zodat ze kind kunnen zijn. Ik ben zo moe. Hoe kan ik hier mee omgaan? Wat kan ik doen…

Mijzelf inhouden lukt me niet meer. Ik zie zoveel onrecht en heb het idee dat niemand wat doet. Het is ook te laat. Sorry. Heb een slechte nacht gehad. Wat ik zie aankomen is zo overweldigend dat het mijn functioneren totaal ontregeld. Ben ik gek? Misschien wel. Ik hoop het. Het gaat namelijk niet om mij, het gaat om die kinderen…

4 reacties op “20 juli 2021, kids, ze willen kinderen vanaf 2 jaar oud verplichten om een mondvod te dragen op school.”

Lieve Koert,
Het is te overweldigend als je het ziet/voelt.
Meeste mensen zijn onbewust.
Toch zie ik lichtpuntjes, in zoveel landen is er al een opstand aan de gang of op komst. Het wordt steeds duidelijker dat er zoveel niet klopt. Daarom wordt er zo’n haast gemaakt.
Zovele zijn nog onbewust, willen/durven niet te kijken naar wat er gaande is. Teveel, te erg, te angstig etc. Blijven liever geloven dat de overheid het beste met ze voor heeft. Lekker makkelijk ook.
Hopelijk zijn er genoeg bewust voor we onze ziel aan de duivel hebben verkwanseld. De geschiedenis leert, ook al is het nog zo donker, het licht komt altijd weer tevoorschijn.
Ik maak ook onvoorstelbare dingen mee. Het enige wat we kunnen doen op dit moment is dicht hij onszelf, dicht bij onze eigen kracht blijven.
Hoop dat je beetje kunt genieten van jouw lieve ezels en van het heerlijke weer.
Sterkte lieverd, ook ik vind het verdomd moeilijke tijd. Ook ik blijf burgerlijk ongehoorzaam om trouw aan mijn lichaam en geest te blijven. What else can we do 🤷‍♀️🤷‍♀️
Liefs, dikke knuffel 😘

Beste Koert,

Het is duidelijk dat de bijna 98% van de main stream media is ingezet om de wereld propaganda te verkopen. Er zijn hele goede filmpjes beschikbaar waarin je ziet hoe dat werkt, honderden tv-stations, die plotseling allemaal precies hetzelfde verhaaltje ophoesten, bijna gewetenloos maar zeker immoreel. Neem dan de filmpjes die rondgaan over hoe politiek, ook weer wereldwijd, aangestuurd door de industrie, hun narratief blijven herhalen in vele talen en dat wordt dan weer vele malen herhaald op de propaganda-kanalen.

Wil je niet een echokamer worden, of iemand die onbedoeld propaganda (mede)verspreidt, dan zul je heel voorzichtig, tegenwoordig volkomen terughoudend, moeten zijn met de bronnen die je raadpleegt en inhoud van die bronnen de je doorgeeft. Fox, CNN, Washinton Post, New York Times, Zeitung, Le Monde, BBC, AD, Telegraaf, ja zelfs NRC, NOS (met als voorwasprogramma het jeugdjournaal), NPO, om maar een handje te noemen zijn allemaal onderdeel van baggernieuws, systematisch rondpompen van leugens, ofwel brainwash programma’s.

Voordat de main stream media (radio, t.v. en kranten) werd betrapt op het verspreiden van leugens en propaganda, waren ze al voor een groot gedeelte bezig met riool-journalistiek. Dat is geen journalistiek, maar meer het observeren en beschrijven van wat in het ‘afvalsysteem’ allemaal voorbij drijft. En als het niet (erg genoeg) stonk van zichzelf, dan besmeurde de journalisten hun onderwerpen zelf. Riool-journalisten waren in feite de ratten van de onder- en bovenwereld. Huidige journalisten, een enkele daargelaten, zijn nog minder en worden aangestuurd door enkele rattenkoningen.

Ratten staan bekend om het verspreiden van infectieziektes, vandaar dat de leuze “Media = Virus” om meerdere redenen volkomen juist is. Zelf lees ik al twintig jaar geen kranten meer, staat de t.v. aangesloten op de laptop, maar is deze losgekoppeld van de kabel. Ik lees jouw verhaaltjes en volg ongeveer 100 kanalen van mensen verspreid over de aardbol. Mijn facebook, twitter en linkdin accounts heb ik jaren geleden opgezegd en ben voorzichtig in het gebruik van o.a. bitchute.com, banned.video, twitch.tv, gab en telegram. Youtube gebruik ik alleen nog als ik zeker weet dat het kanaal of live uitzendt, of betrouwbaar is gebleken (maar nog niet is ontdekt en dus geblokkeerd).

Koert de wakkere mens weet dat het oorlog is. Niet een oorlog met conventionele middelen, maar met alle andere middelen waardoor het lijkt alsof niemand schuldig is. En omdat het een wereldoorlog is, kunnen wij het niet bevatten. En omdat we het niet kunnen bevatten, staan we al met één been in ons graf. Deze oorlog is een concentratie van alle slechtheid van minstens 3 millenia mens onterende, vrijheid berovende praktijken en dat gedivergeerd of gedelegeerd over alle wetenschapsgebieden die we kennen aangevuld met een saus door de staat opgelegde geloofssystemen, die natuurlijk de term religie (verbinden) allang niet meer mogen dragen.

Het is vrij eenvoudig om een groot gedeelte van de ellende naast je neer te leggen. Natuurlijk begin je met het negeren van 98% van het “nieuws”. Sta als afgezant van “de schepper”, het licht of de bron, open voor het ware licht. Het ware licht zijn wijzelf, leer uzelf kennen en ken daardoor uzelf. De grootste kracht ontwikkelt zich vaak als besef van vrijheid en waar deze wordt ondermijnd. Iedereen heeft daarin zijn eigen motieven, eenieder voelt zijn eigen ketens het beste (aan), letterlijk en figuurlijk. Vrijheid betekent helemaal niet – vechten voor -, of een ander wat opleggen, vrijheid is een einde aan het gevecht en het besef dat de ander dat ook verdient. Geef vrijheid nooit weg, bescherm het met jouw leven. Help anderen hun vrijheid te vinden, maar verlies jezelf niet, sommigen zijn er kennelijk niet klaar voor. In groter verband zou ik willen zeggen, laat die sukkels met stropdassen hun onzin verkondigen, maar reageer niet alsof het zinvolle inhoud had, onzin blijft onzin, ook, nee juist uit de mond van omhooggevallen technocraten, sociopaten en psychopaten. Als je vrij bent dan kun je alle pogingen om die vrijheid (vaak met geweld) feilloos aanvoelen. Als je één bent met de bron vanwaar wij allen afstammen is er niemand die “jou de pis nog lauw” maakt. Dit klinkt een beetje als de bekende verhalen, maar heb je je wel eens afgevraagd waarom er maar heeeeeel weinig van die bekende verhalen zijn?…….. Ontmoedigingsbeleid door de eeuwen heen?
Helden zijn meestal geen volkshelden, buiten enkele oude kinderverhalen, en als er al een held uit het volk opstond, dan liep het meestal (uiteindelijk) niet goed met onze held af. Daar waren sprookjes voor, dat “lang en gelukkig” leven aan het einde van het sprookje. De vraag blijft, is dit ontmoedigingsbeleid door de millenia heen? En is onze huidige media dan zo anders, dan de media door de eeuwen heen? Neem van mij aan, de media (tussen macht en volk) heeft altijd een dubieuze rol gespeeld. De allereerste woorden voor media (of woordvoerders) waren: “profeet” en “ad vocat”. Wiens brood men eet, diens woord men spreekt, de woordvoerder!

Ik wil afsluiten met een gezegde; “een ezel stoot zich in het algemeen niet twee keer aan dezelfde steen”. Kennelijk kan de mens nog veel leren van de ezel, aangezien het lijkt alsof de mens (vooral “homo ignarus”) zich steeds weer als motten stort op het kunstlicht.

Ik vergat twee woorden in deze zin:

“Als je vrij bent dan kun je alle pogingen om die vrijheid (vaak met geweld) feilloos aanvoelen”

moet zijn:

“Als je vrij bent dan kun je alle pogingen om die vrijheid te ondermijnen (vaak met geweld) feilloos aanvoelen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *