Categorieën
Geen categorie

17 juli 2021, zo, ik heb een beetje hoofdpijn kids.

Gisteren de stad in geweest. Trip down memory lane. Leuke mensen ontmoet. Teveel drank, eindelijk weer eens.

35 jaar geleden verliet ik het ouderlijk huis om in Leeuwarden te gaan studeren. De reden om naar Leeuwarden te verhuizen was de afstand tot Dodewaard waar ik woonde. Alleen Groningen lag verder weg van Dodewaard maar ik had geen atheneum dus universiteit ging niet lukken. Nee ik ging studeren aan de Academie voor Expressie en Communicatie. Geloof me een onzinnigere opleiding was er in die tijd niet te vinden.

Ik kan me er ook heel weinig van herinneren. Vraag me af of ik überhaupt wel een x op school ben geweest. Nee, mijn studie bestond vooral uit heel veel poolbiljarten en de nodige consumpties daarbij nuttigen. Een onmisbare ervaring in het leven van een jong volwassene.

En gisteren zat ik weer in dezelfde omgeving. Ik voelde me ook weer 18. Misschien dat daar de hoofdpijn vandaan komt. Volgens mij had ik daar toen minder last van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *