Categorieën
Geen categorie

18 juli 2021, vorige week lieverds, zijn er 1699 mensen in de USA overleden vanwege de vaccinaties.

1429 mensen hebben het loodje gelegd aan de gevolgen van een virus wat nog niet is geïsoleerd maar waarvan men zegt dat je het moet behandelen door je op een IC te leggen en een plastic buis je strot in te proppen. Deze cijfers zijn terug te vinden in rapporten van de CDC en de Vaers. Doe een beetje onderzoek en je kan ze vinden.

Waarschijnlijk is dit het laatste rapport wat te vinden is. Meerdere ziekenhuizen in de USA hebben besloten geen cijfers meer vrij te geven van vaccinatieslachtoffers. Daarnaast stoppen ze met het publiceren van cijfers van Covid patiënten die volledig zijn gevaccineerd. Het leidt teveel af van het doel, iedereen aan de “Jab”.

Er zijn honderden advocaten, rechters, artsen en wetenschappers bezig met het blootleggen van deze plandemie. Door middel van klokkenluiders, ondervragingen onder ede en het schrijven van duizenden rapporten tonen zij aan dat er een misdaad tegen de mensheid plaatsvind. Niet dat dat enige zin heeft, de massa weigert de kop uit het zand te halen. Ondanks de vele slachtoffers vanwege het beleid van de corrupte regeringen blijven ze, vooral in ons bange NL, vasthouden aan wat ze denken te hebben. Kan je het ze kwalijk nemen? Driewerf Ja! Niemand kan ooit zeggen ‘Ich habe es nicht gewußt’.

7 reacties op “18 juli 2021, vorige week lieverds, zijn er 1699 mensen in de USA overleden vanwege de vaccinaties.”

Ook daar worden de 💉 anders getest las ik ergens. Ik heb de tweet even gevolgd, handig dat iemand je even helpt met de officiële cijfers daar, aangezien mijn Hebreews opgehaald moet worden 🥴

Groetjes Marion

Weet je wat ik lees vd 💉 slachtoffers in de verhalen. Dat ze toch al niet als slachtoffer behandeld worden. Weken lopen ze in en uit t ziekenhuis, dokters die niet helpen, t niet serieus nemen of het op psychische klachten gooien.
De cijfers klopten al niet. Denk dat ze gemiddeld vier, vijf keer terugkeren met erger wordende klachten… dus werd t in mijn optiek ook dus niet gemeld in Vaers of bij de CDC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *