Categorieën
Geen categorie

16 juli 2021, Arizona eist dat de verkiezingen van november 2020 opnieuw worden gehouden lieverds!

Het is onomstotelijk bewezen dat Arizona niet gewonnen is door wat er nu in ‘The White House’ rondloopt. Vinden jullie het niet gek dat je daar niets over leest in onze roddelblaadjes?

Die hebben het over het hoge water in Limburg en over meneer de vries. En natuurlijk over andré die de sleutel van zijn nieuwe huis heeft gekregen! Ze hebben het in onze zogenaamde kranten niet over de rellen op 14 juli in heel Frankrijk, niet over de demonstraties in Griekenland of Ierland. Niets lees ik over wat er in Colombia gebeurt of in Cuba. Nergens hebben ze het over Zuid Afrika waar op dit moment een burgeroorlog woedt. Alles draait zogenaamd om ons eigen kutlandje. Maar onthou lieverds! Onwetendheid betekend niet dat je onschuldig bent. Het is je plicht jezelf te informeren.

Al wordt dat je niet makkelijk gemaakt door de marionetten van klausje schwab. Ze voeren de druk op. Bewust maken ze tegenstanders zwart en das niet zo moeilijk voor ze, ze hebben de media in hun hand. Glashard vertellen ze je dat alleen zij de waarheid vertellen, alleen de macronnetjes, de merkeltjes, de ruttetjes, de ardernetjes, alleen zij hebben het beste met jullie voor.

Nou ik, koertje, geloof er geen zak van. En volgens mij ben ik niet de enige. Ik heb alleen geen zin om mijzelf naar een demo te sleuren om daar licht en liefde uit te stralen terwijl ik door een ME’r in elkaar wordt geslagen. Ik sla liever terug en das niet slim op zo’n moment. Zulke momenten moet je opbouwen, net als in Arizona, Georgia, New Hampshire, Texas of Pennsylvania. De vraag is alleen of dat hier ook mogelijk is. Of er genoeg mensen zijn die ballen hebben en durven op te staan. Niet in 1 of ander online praatgroepje voor laffe wappie’s of tijdens een 2 uur durende demo op een winderig verlaten grasveldje waarna je weer, met mondvod voor, de trein in stapt om naar je warme huisje te gaan.

Nee, we moeten net als in ‘81 de barricades op. Niet meer meedoen. Tijd en plaats opeisen. De waarheid aan het licht brengen. Waar maakt niet uit. Zolang het maar zichtbaar is…

We Will be your single source of truth
Griekenland
Parijs
Ierland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *