Categorieën
Geen categorie

15 juli 2021, hoppa, 135 miljoen voor de evenementenbranche, kids, tjingtjing.

Die houden hun bek wel weer een tijdje. Het OV krijgt 40 miljoen, de reisbranche gaat weer op slot dus ook daar zal nog wel wat heen moeten om die de mond te snoeren. Alles om de bubbel in stand te houden.

Ondertussen sijpelen er wat plannetjes door van onze klimaatpaus fransje timmermansje. Hoe we ons vervoeren, werken en wonen gaat radicaal veranderen volgens deze enorme klootzak. Dat geld overigens niet voor fransje zelf. Ook niet voor zijn vriendjes. Voor hen wordt het alleen maar leuker en makkelijker om zich te vermaken op deze aardkloot. Zolang de massa zich laat opsluiten in hun huizen spelen de onderdrukkers gezellig buiten. Angst is wat er door onze leiders, wereldwijd, wordt verspreid. Angst om ziek te worden, angst voor klimaatverandering, angst vanwege cultuurverschillen, angst om je geslacht, angst voor oorlog, angst voor jezelf.

Dit moeten wij doorbreken lieverds! Door niet mee te gaan in dit narratief, door radicaal te breken met de angstcultuur die deze charlatans, deze duivels over ons uitstrooien. We moeten elkaar opzoeken, we moeten laten zien dat wij niet bang zijn. De rijksten der aarden leggen ons regels en wetten op terwijl ze zelf plezierreisjes maken richting de maan. Over CO2 uitstoot, klimaatverandering of de onzinnigheid van de onderneming hoor ik niets. Alleen wij kunnen dit veranderen, al is het al wat laat. Maar beter laat dan nooit!

We moeten niet gaan demonstreren, niet op de barricades. Nee, we moeten elkaar opzoeken. Gewoon ergens in Nederland. Bv in de Oostvaardersplassen of op de Veluwe, misschien wel ergens in Friesland. Wat nou als er eind augustus een half miljoen mensen tijd en plaats opeisen. Mensen die niet meer meedoen, die voor elkaar zorgen. Mensen die kennis delen door met elkaar te praten, naar verhalen te luisteren en samen muziek te maken. Mensen die niet meer meedoen, die willen leven zonder angst.

Ik weet ik ben een dromer, maar samen kunnen we dit realiseren. Als jullie meehelpen dit ideetje te verspreiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *