Categorieën
Geen categorie

10 juli 2021, nou ze laten er geen gras over groeien kids!

Zit je daar volledig gevaccineerd en dan maggie nog niet lekker naar de disco. Lullig…. Festivalorganisatoren gaan, voor de bühne, een rechtszaakje beginnen. Wedden dat we daar niet veel over gaan horen. Die klootzakken hebben het afgelopen 1.5 jaar hun zakken gevuld met test en vaccinatiestraten bouwen, testpersoneel leveren en meer van dat soort NSB werk. Die worden weer afgewimpeld met een zak geld.

Want geld is er genoeg! Het gaat zo ongelooflijk goed met de Europese economie, nog nooit zo goed gegaan als dit jaar. Man wat ben ik er klaar mee, wanneer houd deze onzin op? Dit is onmenselijk…

Ondertussen hebben Elanor, Frodo en moi het idee dat we in het paradijs zijn beland. Een eilandje in een kolkende oceaan. Het voelt alsof we tijd en plaats heb gevonden om de aankomende maanden door te komen. Want het gaat donker worden. Het is al donker, je moet het alleen willen zien.

Tijd en plaats, ik roep het al ruim een jaar. Hoe mooi dat wij dan hierheen zijn geleid. Hoe mooi dat er ruimte is als je ernaar zoekt.

Één reactie op “10 juli 2021, nou ze laten er geen gras over groeien kids!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *