Categorieën
Geen categorie

9 juli 2021, zo kids, 2 weken geleden werd ik nog uitgelachen toen ik zei dat we over max 5 weken weer in een lockdown zitten, maar niet meer.

Festivals en clubs worden weer gesloten, vakanties ge-framed als levensgevaarlijk, en het ligt allemaal aan jullie! De jongeren zorgen voor de brandhaarden, de jongeren houden zich niet aan de regels, het zijn de jongeren die het Covid-virus on steroïde verspreiden.

En omdat de jongeren zich niet aan de onoverzichtelijke regeltjes houden moeten de ouderen nu een derde prik hebben. pfizer en moderna hebben ze al bijna klaar! Zodra ze gezet gaan worden beginnen de berichten dat ook de jongeren zich maar moeten laten prikken met dit gif. Het is zo doorzichtig, je moet het alleen willen zien.

Ondertussen worden presidenten die zich niet aan de WHO richtlijnen houden vermoord. Tot nu toe 3, de laatste is gewoon afgeknald door huurmoordenaars. Cyberaanvallen volgen er elkaar op, de US stopt met vechten in Afghanistan om zich voor te bereiden op die in Iran. Of gaat het China worden? Dat lijkt me nog wat vroeg, het gaat om het herschikken van invloed voor meer controle. Het lozen van nutteloze bagage hoeft dit x niet via bommen en granaten, het volk loopt vrijwillig naar de slachtbank.

2 reacties op “9 juli 2021, zo kids, 2 weken geleden werd ik nog uitgelachen toen ik zei dat we over max 5 weken weer in een lockdown zitten, maar niet meer.”

Jongeren/kinderen. We moeten inderdaad ervan doordrongen raken dat zij een probleem zijn. Stond bij mij ook al op ‘t voorspellijstje. Net als de nieuwe lockdown op zeer korte termijn’. En ook nog de FalseF; peter R. Peter niet persoonlijk, maar de A-status is er wel doorheen gedrukt!

Ik maak me geen zorgen meer. Ik kan t voorspellen en wat ik fijn vind is dat jij dat als weldenkend kritisch mens(ch) dat ook doet.

Je bent niet per ongeluk in september jarig toch!

Liefs Marion.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *