Categorieën
Geen categorie

11 juli 2021, hoe zou dat voelen kids?

Je hebt je laten inspuiten met het gif van janssen omdat je dan na 1 spuit klaar zou zijn en nu blijkt dat niet het geval. Ik heb het al eerder gehad over de ‘Boosters’ waarmee moderna en pfizer gaan komen, wedden dat die werken voor mensen met janssen want het mixen van vaccins schijnt goed te zijn. Ik heb altijd geleerd dat het mixen van ingrediënten of drankjes een delicaat proces is, 1 waar je niet licht mee moet omgaan. Maar jullie opa, jullie ooms en tantes, hun kids en miljarden anderen doen enthousiast mee aan het experiment. Hier in ons kikkerlandje vrijwillig, in armere delen van de wereld verplicht.

Wat ben ik ontzettend blij dat jullie de “Jab” niet nemen. Om mij heen spreek ik bezorgde wappie ouders die zelf geen nep-vaccin willen maar waarvan hun minderjarige kids hem wel willen. Die kids willen op vakantie, naar de disco en festivals. Na jaren indoctrinatie vanuit het onderwijs is het onmogelijk voor ze om niet mee doen. Er is ze niet geleerd kritisch na te denken, individualisme is een vies woord. Ze lopen ‘samen’ de afgrond in.

De strijd verhard, ongelooflijk dat ik hier al vanaf 22 maart 2020 over schrijf en het uitkomt. Eerst nemen ze jullie alles af en daarna geven ze jullie er de schuld van. Er is een stille oorlog bezig, een psychologische oorlog met een onzichtbare vijand. Een verzetsstrijder uit WW2 waarschuwde daar al voor. Hij zei na de oorlog dat het voor hem makkelijk was te vechten omdat hij wist wie de vijand was. Die sprak Duits en had een helm op. Hij zei: de volgende generatie moet vechten tegen een onzichtbare vijand, ik geef het ze te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *