Categorieën
Geen categorie

8 juli 2021, ik ben verhuisd lieverds!

En dat is met een huifkar en 2 ezels best veel werk. Maar tis allemaal goed gegaan en we staan nu midden in het Friesche platteland. Vlak bij Leeuwarden dat dan weer wel, de rust van het platteland en het gemak van de stad om de hoek. Wat wil een zwerver nog meer.

Het is verdomd jammer dat het in Drenthe niet gelukt is. Ik was er nog nooit geweest, maar wat een prachtige provincie. de natuur is overweldigend, ruig, afwisselend en zo authentiek. De mensen zijn hartelijk maar toch ook weer gesloten. 2 maanden heb ik met Elanor en Frodo door het Drentse landschap gelopen nooit heeft een bewoner me aangesproken. Ze zwaaiden en riepen, na een tijdje, zelfs mijn naam maar ze spraken me niet aan. Ik had het idee dat ze alles van me wisten, maar hoe? Mijn stukkies zullen ze niet lezen, Drentenaren hebben een eigen tamtam, 1 die je als buitenstaander niet kent.

Even een dagje bijkomen en morgen weer aan de slag met Elanor. Het voelt als thuiskomen, Leeuwarden. Op mijn 19de ben ik vanuit hier gestart met mijn eerste reis. Na het lezen van het boek “In de Ban van de Ring” ben ik met 50 gulden naar Duitsland vertrokken. Daar kocht ik schminck en ben ik op straat gaan staan om de mimespeler te gaan spelen. Nu sta ik hier met Elanor en Frodo, toeval bestaat niet.

Één reactie op “8 juli 2021, ik ben verhuisd lieverds!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *