Categorieën
Geen categorie

7 juli 2021, zo maf, dat geschiet op straat kids.

Ik kan mij de moorden op Theo en Pim nog heel goed herinneren. Geen van beide zegt jullie iets denk ik, maar geloof me ze waren bekend in NL. Beide waren nou niet bepaald deugmensen. Het waren mensen met een uitgesproken mening vaak dwars tegen het establisment in. Humor was beide ook niet vreemd, je zag altijd een vonk van ironie in hun ogen.

Humor is iets wat ik bij Peter nooit heb kunnen ontdekken, hij is een deugmens die eigenlijk niet deugt. Dat kan ook! Je kan jezelf neerzetten als deugmens, een imago aannemen alsof je deugt maar ondertussen! Das vind ik altijd het geval geweest met Peter. Er zit iets dubbels in die man.

Vroeger was hij vriendjes met een aantal van de grootste Hollandse criminelen en daar heeft hij schaamteloos gebruik van gemaakt om beroemd te worden. Niets mis mee natuurlijk maar wel gevaarlijk. Je kan zeggen wat je wil van hem maar bang issie niet.

Op dit moment vecht hij voor zijn leven lees ik. Rare uitdrukking vinden jullie niet? Wanneer vecht je voor je leven? Vechten we op dit moment niet allemaal voor ons leven? De 1 door zich te vaccineren, de ander door ertegen te zijn, te demonstreren en zich in mekaar te laten slaan door de ME. Natuurlijk kan je het 1 niet met het ander vergelijken maar het intrigeerde me vannacht. Wanneer vecht je voor het leven? Wat is leven? Is leven zorgen dat je niet dood gaat? Al is iemand doodschieten op straat geen manier om iemand om het leven te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *