Categorieën
Geen categorie

6 juni 2021, vandaag Elanor voor het eerst ingespannen en 2 meter gelopen lieverds.

Ze liet zich heel makkelijk inspannen en begon eigenlijk meteen te lopen. Maar daar had ik niet op gerekend dus liet ik haar stoppen omdat ik Frodo nog moest pakken. Toen kwamen we in een hobbel te staan. En ze had geen zin meer om daaruit te komen. Het lijkt echt of ze wel gewend is aan dat tuig, nu nog lopen.

Het is moeilijk happy te blijven. Zonet gelukkig een heerlijke knuffel gehad van Josien. De donkere wolk die ik op ons af zie komen is zo immens groot dat ik er moedeloos van wordt. Niet bang, misschien voor jullie toekomst maar wat heeft dat voor zin, moedeloos, dat is het goede woord.

Er liep een oudere man langs, volledig gevaccineerd zei hij. Ja hij beseft dat hij mee doet aan een experiment maar als dat hem beschermt tegen Covid dan doet hij dat graag. Ik zeg hem dat hij binnen 1.5 jaar dood zal zijn. Ach zegt hij dan is het mijn tijd.

Doodgaan mag aan alles behalve aan Covid. Het is om moedeloos van te worden.

Één reactie op “6 juni 2021, vandaag Elanor voor het eerst ingespannen en 2 meter gelopen lieverds.”

Ach lieverd, voel zo met je mee 💔
Veel mensen zijn gelukkig, moedeloos en tegelijkertijd strijdbaar en ook verdrietig.
Wat gaaf dat het zo goed gaat met Elanor & Frodo ❤️❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *