Categorieën
Geen categorie

5 juli 2021, we moeten en zullen de boeren wegjagen uit NL lieverds!

Het narratief is nou eenmaal dat zij schuldig zijn aan de opwarming van de aarde. Dat dat grote BS is doet er niet toe, de gemiddelde NL’der is toch niet meer in staat zelfstandig na te denken. Ze laten zich leiden door angst te verliezen wat ze denken te hebben, het is niet anders.

In de golf van Mexico heeft afgelopen vrijdag een brandje gewoed. In de golf van Mexico! Das best een spectaculair gezicht zo’n vuurzee in een zee, het heeft iets onheilspellends, het is vervreemdend. En het is ongelooflijk vervuilend! Kunnen jullie je voorstellen hoeveel koeien scheten moeten laten om de vernielingen, de gifstoffen, de opwarming en de CO2 die vrijkomt bij zo’n brandje te evenaren? Nee hè, das onmogelijk. Maar het zal de meeste mensen hier ook een worst wezen. Zolang wij maar door kunnen gaan met ons zielige leventje.

Verplichte vaccinaties komen eraan. Dat irritante mannetje in “la douce france” is er mee bezig, die demente zot in de US wil vanaf september het leger in gaan zetten om zijn volk de ‘jab’ te geven net als die papzak in de UK. Hier lijkt dat niet nodig, wij rennen vrijwillig naar de slachtbank.

Er is geen cohesie meer, we zien niet meer in dat we afhankelijk zijn van elkaar. We zijn gaan geloven dat de Appie’s, Dirken en Shell’s samen met de Pfizer’s, Moderna’s en die paar marionetten die zich onze leiders noemen voor ons zullen zorgen. We bestellen liever bij een onzichtbaar bol blauw mannetje dan onze lokale leverancier. De paar euries die dat bespaart besteden we bij de grote M.

In Zweden zijn 500 supermarkten gesloten vanwege een hack. Meer dan 200 bedrijven zijn door deze hack geraakt. De gevolgen blijven mysterieus, buiten de Coop winkels in Zweden kom ik weinig info tegen. Mijn grote vriend poetin zat erachter volgens MSM, grappig dat dat altijd meteen bekend is. Voedseltekorten wereldwijd zullen de gevolgen zijn van deze hack, klimaatverandering zal de schuld krijgen. Er is geen waarheid meer, alles is een leugen. Het leuke is dat mijn baard wel steeds langer wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *