Categorieën
Geen categorie

2 juli 2021, Portugal zit voor een groot gedeelte weer in lockdown kids.

Intussen worden we in NL bezig gehouden met ons slavernijverleden. Keti Koti heb ik wel eens heftig gevierd in de Bijlmer met een lading Roti, schaafijs, bier en ongelooflijke hoeveelheden weed. Wat een feesten waren dat! Nergens voelde ik iets van de dreiging die in deze tijd nodig schijnt te zijn om je punt te maken, samen zijn, verbinden en het leven vieren dat was wat we deden. Donker, wit, arm, rijk, man, vrouw, dik, dun, gevaccineerd of niet-gevaccineerd, feesten dat deden we samen.

In Spanje zitten 6000 mensen, vooral tieners in verplichte quarantaine. Jongeren, tieners zoals jullie. Ze zijn niet ziek, ze hebben geen symptomen, ze zijn alleen positief getest. Wat een drama, niemand doet wat, kinderen worden opgesloten en bewaakt door militairen omdat ze positief getest zijn door een testmethode die niet gemaakt is om het virus te detecteren. Wat een gekte, wat een waanzin.

Verdeel en Heers! Dat is waar ik vanaf mijn eerste stukkie op 22 maart 2020 al zo bang voor was. Tegenstellingen worden door de media en onze leiders vergroot om ons tegen elkaar op te zetten. In de US lopen veel blanke kids bij de psych omdat ze zich schamen voor hun wit zijn. Wit zijn wordt door psychologen al een ziekte genoemd, zwarte burgemeesters weigeren zich te laten interviewen door witte journalisten. De US AllStars willen een compleet zwart team naar de OS sturen om een punt te maken, was dat niet altijd al zo? Het is wachten op de eerste blanke bekende NL’der die zich gaat transformeren tot zwarte, die Beau E. van Doorns lijkt me daar wel geschikt voor. Na zijn toneelstukkie rondom het vaccineren lijkt me dat een geweldig nieuw project voor hem.

Hoe het met mij gaat? Ik wordt steeds rustelozer. Zondag de 4th of July! Een hoger gerechtshof in de US heeft, gisteren, de audit rondom de Mail in Ballots van de staat Arizona goedgekeurd. Hierdoor gaat er een nieuwe fase in naar de fraude tijdens de verkiezingen van november 2020. De aankomende weken gaan uitwijzen wie de macht heeft.

Wij zitten binnenkort weer in lockdown kids, alles gaat veel duurder worden, de wereldhandel stokt al maanden. Voedsel zal schaars worden, onze boeren wordt het onmogelijk gemaakt hun werk te doen. Ene b. gates is in de US van IT mannetje naar boer getransformeerd. Hij is nu de grootste landbouwgrond eigenaar in dat land.

Maar eerst gaat NL op vakantie!! Wat kan het ze bommen….

2 reacties op “2 juli 2021, Portugal zit voor een groot gedeelte weer in lockdown kids.”

Het is afschuwelijk wat er allemaal gaande is Koert. De wereld staat in brand en al waar we ons zorgen over kunnen maken is onze vakantie. Geen wonder dat dit alles gebeurd. Ons bewustzijn heeft het waarschijnlijk nodig om eindelijk eens uit onze hypnose, onze dier slaap te komen.
Het verbaasd mij dat deze heftige, zo ingrijpende en van levensbelang zijnde zaken zo op de achtergrond leven voor ons mensen. Waar zijn we onszelf kwijtgeraakt of misschien betere vraag hoe kunnen we onszelf terugvinden 🤷‍♀️
Geniet ondertussen maar van de kleine mooie dingen, daarin ben jij voor ons allen een voorbeeld lieve Koert 🙏😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *