Categorieën
Geen categorie

1 juli 2021, zo lieverds, de warmste juni ooit is gelukkig voorbij.

Ben nu 53, heb dus 53 juni’s meegemaakt, gek dat ik me veel hetere herinner. Gisterenavond zat ik, zoals al 3 avonden, met een dikke trui aan te vernikkelen van de kou. Daarnaast was het vanwege de stromende regen onmogelijk een vuurtje te maken. En toch moet ik geloven dat dit de warmste juni ooit was, laat ze doodvallen bij de KNMI.

Bij de VPRO gaan er ook wel een paar doodvallen. en bij de NOS. Eigenlijk mag heel ons medialandschap wel begraven worden. Een stuk of wat burgervaders zullen doodvallen, ambtenaren gaan bij bosjes neervallen. Doktoren en huisartsen die per direct ter aarde storten, verpleegsters, assistentes en meelopers hoppa wegwezen. Het gaat rustig worden in NL!

Vrijwillige euthanasie, zo zou je het kunnen noemen. Je kan niet zeggen dat je nergens kan vinden dat het misschien niet slim is zo’n spuitje te nemen. Als je niet bereid bent verder te kijken dan je neus lang is vraag je erom. Als je niet beseft dat het immuunsysteem van een kind al genoeg is verzwakt door het dragen van mondvodden, tig x hun handen wassen en omdat ze niet meer met elkaar mochten spelen of hun opa of oma een knuffel mochten geven, dan is doodvallen de enige optie. En als je dan die kids ook nog een experimentele spuit gaat geven, dan heb je nergens anders recht op dan dood neer te vallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *