Categorieën
Geen categorie

3 juli 2021, er schieten nog steeds zoveel stukkies door mijn hoofd lieverds.

Dit is mijn 2de van vandaag. Elke dag moet ik een keuze maken waar ik het over ga hebben. Je zou zeggen dat ik er, na meer dan 450 stukkies, wel eens klaar mee ben maar niets is minder waar. Het lijkt wel of er alleen maar meer uit wil komen.

Moet eigenlijk meer gaan schrijven maar tis zo lastig op zo’n telefoontje. Dat getik met je vinger op dat toetsenbordje schiet niet op. Hahaha, ik weet nog dat ik startte bij Scheveningen Radio als algemeen medewerker. Daar mocht ik ook af en toe het weerbericht voorlezen via de korte en middengolf. Man wat was dat leuk. Maar toen ik daar begon kon ik voor geen meter typen, de chef van de afdeling voorzag drama’s. Het viel gelukkig mee, typ nog steeds met 2 vingers maar redelijk snel.

Meer gaan schrijven is wel een plan, edoch, eerst de aankomende weken flink aan de slag om Elanor voor de kar te krijgen. Niet iedereen gelooft dat het me gaat lukken. Ze vergeten 1 ding, er is geen tijd. Elanor en Frodo worden zo’n 30 á 40 jaar, Elanor is 8 jaar oud en Frodo 7 maanden. We hebben alle tijd. Al beginnen we met 50 meter per dag. Who cares?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *