Categorieën
Geen categorie

30 juni 2021, te laat kids, I know…

Maar het goede nieuws is mijn huifkar staat bij Elanor en Frodo. Nu aan het werk om op pad te gaan. Het is tijd! Ik moet hier weg. Teveel tekenen geven aan dat er geen ruimte is voor getreuzel. Ik heb een tuig, ik sta naast ze, geen redenen meer om te wachten.

Wat is het plan? Nou ik heb altijd gedroomd om over de Afsluitdijk te lopen samen met Elanor en Frodo maar nu kwam ik er deze week achter dat het fietspad al meer dan een jaar is afgesloten en dat dat ook nog wel ff gaat duren. Als het afgesloten is voor fietsers zal het ook wel voor huifkarren zijn gesloten, wat denken jullie?

Nu kan ik natuurlijk onderlangs gaan, ik moet naar Den Haag, ik moet rutte een boodschap brengen. Maar onderlangs is niet hoe ik het heb gedroomd. Eigenlijk wil ik nog steeds via de Afsluitdijk. Wat nou als ik dat gewoon ga doen! En wat nou als jullie mij gaan helpen! Als we bv de Afsluitdijk voor 2 dagen ff afsluiten zodat ik erover heen kan lopen. Misschien dat we dan ‘s avonds gewoon een feestje vieren ergens midden op de dijk. Muziekje erbij, biertje, gezellie! Daarna loop ik door naar Den Haag om daar mijn 8 aanklachten op de deur van de tweede kamer te spijkeren. Wat denken jullie, is dat een plan?

Één reactie op “30 juni 2021, te laat kids, I know…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *