Categorieën
Geen categorie

24 juni 2021, rond 15 juli worden de maatregelen weer 1 voor 1 ingevoerd, kids.

Nog geen 3 weken krijgen we onze vrijheid terug om te geloven dat de tirannieke club die ons regeert het goed bedoelt. Eind juli zitten we weer in een volledige lockdown en gaan we naar de gruwelijkste periode ooit in de geschiedenis van de mensheid meegemaakt. Een strijd tussen goed en kwaad. Of zoals veel Amerikanen zeggen een strijd tussen de white en de black “hats”.

Tegen die tijd zullen, vooral in de westerse samenlevingen, de meeste mensen zijn gevaccineerd. Deze mensen hebben nl het meeste te verliezen, ze zijn bereid ver te gaan om te houden wat ze denken te hebben. Dat ze zich als schapen naar het ravijn laten drijven komt niet in ze op. Blind van hebzucht, doof door de continue stroom van fakenews, niet meer in staat om te voelen wat ze voelen, afgestompt van hun eigen zijn. Is dat erg? Leef je als je niet meer kritisch kan zijn? Als je niet meer kan nadenken? Niet meer in staat bent te zeggen wat je hoort te zeggen?

Ja, het is erg. Heel erg. Nu zijn de bedenkers van de aankomende genocide al een eeuw of 4 bezig met het uitvoeren van dit plannetje. Je kan niet zeggen dat ze over 1 nachie ijs zijn gegaan. Zorgvuldig hebben ze de meest belangrijke posities ingenomen die nodig zijn om 10 miljard mensen te laten doen wat zij willen dat ze doen. Om 10 miljard mensen te laten geloven dat hun lichaam niet in staat is een griepje te overleven. Je moet het ze nageven, tis een geniaal opgezet plan.

Maar gedoemd te mislukken lieverds! Al zal het niet zo lijken in het begin. Jullie weten dat ik niet geloof in de God van de katholieken. Of in die van de gereformeerden, niet in die van de moslims, of in de God van de wedergeboren christenen. Ik geloof in geen enkele God waarin ik moet geloven. Maar dat wil niet zeggen dat ik het Goddelijke niet voel! Dat ik in de schoonheid van de natuur, van het licht, in de woorden van een lieve vriendin, niet de ongekende kracht en liefde van het oneindige leven zie. En daar kids hebben zij geen weet van. Vandaar dat het niet gaat lukken. Als je je bewust bent van het goddelijke in een roodborstje, in een boom, een aardbei of een mens dan begrijp je dat het kwaad nooit kan winnen.

2 reacties op “24 juni 2021, rond 15 juli worden de maatregelen weer 1 voor 1 ingevoerd, kids.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: