Categorieën
Geen categorie

19 juni 2021, in Australië, kids, gaat het leger helpen bij het vaccineren van de bevolking.

Een stoere generaal vertelde dat het volk via MSM. Wij krijgen al te horen dat we in het najaar een revival van het virus kunnen verwachten. In mijn ogen heel gek aangezien tegen die tijd het meerendeel van de bevolking toch wel gevaccineerd zal zijn. Maar gevaccineerd zijn betekend niet dat je geen Corona kan krijgen. Integendeel de kans is groter. Maar niet getreurd, we doen het voor een ander.

Ik ben nu 53, jullie opa wilde altijd 100 worden, ik heb daar niet veel mee. Het gaat mij niet om de kwantiteit van het leven maar om de kwaliteit. Kwaliteit staat voor mij voor vrijheid, de vrijheid om te zeggen wat ik op mijn hart heb. Om te schrijven wat ik voel en om te denken wat ik wil denken. Dat is mij afgenomen. Elke dag merk ik dat ik moet oppassen met wat ik zeg, denk en doe. Omdat anderen bezig zijn het te doen voor een ander.

Een vrouw schreef mij, naar aanleiding van mijn blogs, over haar angst om te zeggen wat ze denkt. Ze had haar 1ste ‘Jab’ al ontvangen en zag verschrikkelijk op tegen de 2de. Nee zeggen is geen optie voor haar, de sociale druk is veel te groot. Ze moet het doen voor een ander.

Iets voor een ander doen betekent over het algemeen dat je goed bezig bent. Dat je door jou actie iets positiefs te weeg brengt. Jezelf genetisch laten modificeren, meedoen aan een medisch experiment staat nu voor iets doen voor een ander. Tegen je eigen gevoel ingaan, iets doen waar jezelf niet achter staat, doe je voor een ander. Ik zou zeggen kids, doe het voor jezelf. Daar heeft die “ander” veel meer aan, geloof me…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *