Categorieën
Geen categorie

18 juni 2021, tis al weer bijna de 21ste kids.

Aangezien we dit jaar geen voorjaar hebben gehad maar herfst vind ik het wel wat vroeg. Normaal vind ik de 21ste de meest depressie dag van het jaar. Maar dit jaar kijk ik er toch anders tegenaan. Er gaat dit najaar zoveel veranderen dat ik er bijna nieuwsgierig naar ben. Stom want ik weet dat het geen leuke tijd gaat worden.

Een jongedame van 23 vertelde gisteren hoe ziek ze is geworden van haar 1ste Pfizer ‘Jab’, ze is bang voor de 2de maar gaat het toch doen. De sociale druk en de wens om weer op vakantie te gaan is groter dat de angst om ziek te worden. Op dit moment is het aantal doden en zieken als gevolg van de vaccinaties al groter dan die van de ziekte waarvoor gevaccineerd wordt. Dat zeggen heeft geen zin btw. De gevaccineerden kijken je meewarig aan en lopen weg.

Ook als je ze vraagt of ze weten waarmee ze zichzelf laten inspuiten kijken ze je aan of ze water zien branden. Genetisch gemodificeerde Spike-eiwitten hebben ze nog nooit van gehoord. Dat die niet vanzelf oplossen maar in staat zijn zich te vermenigvuldigen in jouw lichaam is al helemaal niet iets wat je hoeft te weten voordat je ge-‘Jabt’ wordt. Onwetendheid is de moeder der hoogmoed!

Één reactie op “18 juni 2021, tis al weer bijna de 21ste kids.”

Ja lieve Koert, ik maak hetzelfde mee.
Gestopt met mensen te bevragen en te informeren na bijna 1,5 jaar realiseer ik me dat het geen zin heeft 💔
Mooi weekend 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *