Categorieën
Geen categorie

12 juni 2021, waar gaat het heen lieverds?

De UK is 1 van de meest gevaccineerde landen ter wereld en nu tot zeer hoog risicogebied verklaart. Onze Britse vrienden worden voorbereid op de 3de en 4de ‘Jab’. Alles voor de economie! Alles voor een ander! Alles voor niet na te hoeven denken.

Ik begrijp er echt niets meer van. Ik raak steeds meer in de war. Elke dag staat er wel iets in de kranten of lees je wel een artikel in een MSM blaadje waarin melding wordt gemaakt van bijwerkingen van het vaccin. Natuurlijk wordt het gebagatelliseerd maar ze kunnen er niet meer omheen. Erover praten is onmogelijk met mensen die gevaccineerd zijn. Ze ontwijken elk gesprek, je ziet de twijfel en een klein beetje angst in hun ogen. Dat ze aan een experiment meedoen is ze ondertussen wel duidelijk, dat niemand weet wat deze prik op de lange termijn met ze gaat doen, ook. Alleen wegkijken en er niet over nadenken, hopen dat het wel goed komt, want iedereen doet het, is het narratief. Hoelang hou ik het nog vol mezelf in te houden? Jullie kennen me! Ik schreeuw het liefst van de daken.

Nog even, mijn Gandalf outfit blijft nog even in de kast. Nog 2 hooguit 3 maanden en dan kan ik op pad. Om licht te brengen waar het donker is, humor waar zwartgalligheid domineert. Liefde waar haat woekert, vreugde waar verdriet overheerst. Het is nog te vroeg, de bubbel, het toneelspel is nog niet ten einde. Maandag is het feest! Dan is er 1 jarig, hiep hiep hoera!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *