Categorieën
Geen categorie

11 juni 2021, het was druk hier vannacht lieverds.

De boeren zijn in Drenthe hard aan het werk. Iedereen in NL is druk aan het werk. Het gaat tenslotte goed! Ik ben er blij om. Gelukkig komt er ook niet zoveel drek uit Den Haag, London, Parijs, of Washington. Eerlijke, oprechte politici vertegenwoordigen ons door transparante en open politiek te bedrijven. De burgers zijn deze politici dankbaar en overal nemen we gezellig ons prikkie zodat we weer normaal kunnen gaan doen. Het is 1 groot feest in de wereld!!

De vakantie lonkt, gezellig met de caravan naar Frankrijk of Spanje. Met je vaccinatiepas op zak mag je heel Europa weer door. De 3de en 4de ‘Jab’ zijn in de maak, of eigenlijk al af. Testen hoeft niet meer want er is een pandemie. Waarom testen als burgers bereid zijn zelf als test materiaal te functioneren? Als ze zelfs bereid zijn hun kinderen aan te bieden om op te testen. Nee, het gaat goed! Het is 1 groot feest.

Gisteren scharrelde Japio langs. Het lukte mij dit x hem te fotograferen. Hij poseerde echt, ging boven op een boomstronk staan om zich ff schoon te maken. Het is fijn dat tie af en toe langskomt. Het is fijn samen met hem te feesten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *