Categorieën
Geen categorie

13 juni 2021, gisteren, lieverds, is een kerngezonde voetballer ter aarde gestort.

Ik weet dat jullie geen voetbal kijken. Hier om mij heen heb ik het idee dat niemand voetbal kijkt. Leeft het eigenlijk wel in NL? Of komt het zoals ik las pas als we door de eerste ronde zijn? Wie weet, ik gun het die jongens wel, ik gun het het land wel! Een beetje afleiding in deze donkere tijden is leuk.

Maar ff terug naar Eriksen, die voetballer die kerngezond is maar gisteren met hartproblemen uitviel. Die gisteren bijna het loodje legde daar op het voetbalveld. Hartproblemen, jeetje, zijn clubarts kwam meteen met een een melding dat hij nog nooit iets had waargenomen van eventuele hartproblemen, het is dus een raadsel waarom deze jongeman ze nu wel heeft. Eriksen speelt in Italië bij Milan. Een land waar iedere voetbalploeg is gevaccineerd. Nu vragen stellen over zijn vaccinatie, dat er misschien een relatie is met zijn plotselinge hartproblemen, is vragen om problemen. Stellingen worden ingenomen, loopgraven gegraven. Artillerie opgepoetst en orders uitgezet. Beide partijen gaat het niet om de waarheid maar om het in stand houden van hun geloof.

Dit stukkie mag ik van Fakebook en LinkedUit waarschijnlijk niet plaatsen, nou is dat geen probleem aangezien ik allang verwijderd ben van deze platforms. Twijfelen aan het narratief = uitsluiting en daar ligt nu net het grootste gevaar. Hoe is het zo snel zo ver gekomen?

Er zal steeds meer zichtbaar worden. Het gaat hard! Morgen is er 1 jarig… hoera hoera… pfffff

3 reacties op “13 juni 2021, gisteren, lieverds, is een kerngezonde voetballer ter aarde gestort.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *