Categorieën
Geen categorie

10 juni 2021, de tweedeling gaat hard kids.

In de USA worden al mensen ontslagen omdat ze weigeren de ‘Jab’ te nemen. 170 ziekenhuismedewerkers staat ontslag te wachten als ze niet binnen 2 weken mee gaan doen met het wereldwijde experiment. Er is geen weg terug meer. Het wordt gevaccineerden tegen de wappies. Waar en wanneer zullen de eerste weigeraars opgesloten worden in het westen?

Een Covid paspoort is geen conspiracy maar realiteit. Een app is in de maak. Een digitale Wallet noemt de EU het. Het wordt gebracht als een zegen voor de mensheid, als de weg naar de vrijheid, hoe kan een vrijheidsbeperkende maatregel meer vrijheid geven?

Maar vragen mogen niet gesteld worden. Vragen stellen is terrorisme. Je bent geen conspiracy-denker meer als je gelooft dat de aarde plat is of dat marsmannetjes bestaan. Nee, alleen een vraag stellen over de mortaliteit van Covid is genoeg. Of jezelf afvragen of een halleluja verhaal in MSM over onze economie wel kan kloppen. Dat is genoeg om meewarig aangekeken te worden. Onvoorwaardelijk geloof en trouw in onze grote leider is gewenst. Een afwijkende mening is staatsgevaarlijk.

Laat ze maar komen! Laat ze me maar opsluiten! Mijn vrijheid zit niet in oppervlakkigheden als bezit, carrière of vakanties. Mijn vrijheid zit in mijn hoofd en ik deel die vrijheid graag met jullie. Leef nu kids! Geniet van deze prachtige dag. Laat ze allemaal de Covid krijgen….

3 reacties op “10 juni 2021, de tweedeling gaat hard kids.”

Het gaat geweldig. Eindelijk weer inflatie. Bijna hadden we deflatie.
Bouwmaterialen zijn schaars aan het worden. Hout is nu 2x zo duur als 1,5 jaar geleden. Als het nog te krijgen is.
Ijzer is 3 x zo duur. Ga zo maar door. Mensen doe die oogkleppen af. Dat c* geneuzel is een alleen maar een afleiding.

Toch ga ik maar verder met afmaken van onze verbouwing en hoop er maar het beste van. Zal ik die schuilkelder nu toch maar wel maken?

Precies, je hoofd, je gedachten, daar zit je vrijheid. Je denkvermogen is zo’n fantastisch cadeau en brengt de grootste vreugde. Ook het grootste leed, zeg je? Ja ook dat. Die twee gaan samen. Tegenstellingen komen tegelijkertijd tot stand. They arise mutually. Licht en donker, goed en kwaad, binnen- en buitenkant. Ze kuieren als stelletje de wereld in.
Moeilijk ernaar te leven, het in praktijk te brengen. Heb ne vijand lief. Ja ok, zal het proberen. Maar de covid hype pushers? De klimaat onheilskraaiers? De Oekraïne oorlog hetzers? De nu, na vier jaar overduidelijk om de tuin geleide en toch nog fanatieke vrijwillige mondluierdragers? Sorry, mij ontbreekt het even aan compassie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *