Categorieën
Geen categorie

7 juni 2021, straks weer lekker naar Elanor en Frodo lieverds.

En jullie gaan mee! Denk dat ze dat wel leuk vinden. Het mooie van ezels is dat ze zich niet laten afleiden. Wat is is, wat was was. Stoïcijns leven ze hun leven, altijd op zoek naar een lekker happie, No worries, gewoon leven zolang het kan.

Wat is het dat wij onszelf opleggen dat we een nuttig leven moeten leiden? Wat is een nuttig leven? Opa wil dat je een opleiding gaat doen, dat je voorbereid bent op een functie in deze krankzinnige wereld die zichzelf aan het vernietigen is. Ik, je vader, wil niets, ik wil alleen maar dat je gelukkig bent, nu. Ik weet dat jullie slim genoeg zijn daar te komen waar je wilt komen, daar heeft een opleiding niets mee te maken. Ik zou graag willen dat jullie vrij zijn in jullie hoofd, vrij om je eigen keuzes te maken onafhankelijk van dogma’s of opgelegde waarheden. Dat jullie zoeken naar jullie eigen waarheid, geen waarheid die van de kansel wordt gepredikt.

Ik hoop dat jullie niet de fouten maken die ik heb gemaakt. Dat jullie blijven zoeken naar de inhoud en je niet laten afleiden door de vorm. Want dat is waar het in deze wereld omgaat. De vorm. Als je maar voldoet aan het plaatje maakt het niet uit welke inhoud je verkondigt. Laat je geen rad voor de ogen draaien kids! Geloof alleen maar in jezelf, alles wat er om je heen gebeurt is BullShit…

Één reactie op “7 juni 2021, straks weer lekker naar Elanor en Frodo lieverds.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *