Categorieën
Geen categorie

6 juni 2021, weer zondag lieverds!

En wat een gezellige berichten in de koppen van de kranten! fauci goes down! Prominente professoren steken hem een mes in de rug, alle ballen op die kleine gnoom. Ik ben benieuwd hoe je zo’n bericht leest als je beide vaccins al hebt gehad. Waarschijnlijk besteed je er maar wat minder aandacht aan want als je zo’n bericht goed tot je laat doordringen en uit gaat zoeken waarom de grote baas van het rivm in Amerika schijnbaar mee heeft betaald aan de ontwikkeling van het virus dan moet je wel een wappie worden. Dus oogkleppen voor en gaan. Niet nadenken, niet uitzoeken, gewoon blind vertrouwen in het narratief. Sukkels….

En nu krijgen we de volgende dominosteen die valt. tRump geeft zich niet gewonnen. 85 miljoen Amerikanen geven zich niet gewonnen. Als meer de helft van de bevolking denkt dat er fraude is gepleegd is het dan verstandig al deze mensen af te doen als racistische, blanke tRumpaanhangers? Vooral als je je bedenkt dat het meerendeel van deze aanhangers beter bewapend zijn dan het NL’dse leger. Is het niet verstandiger deze mensen serieus te nemen? Hun argumenten aan te horen? Al zijn ze misschien wat ver van je eigen bed. Nog een paar weken, misschien maanden maar het dominosteentje is aan het vallen!

CNN zit met tegenvallende kijkcijfers. Een daling van 70%. Das best Veul! MSNBC, Foxnews, ABC allemaal hebben ze last van dalende kijkcijfers. Newsmax of The Right Side with Doug Billings komen op als nieuwe betrouwbare media. Hoe is het mogelijk dat onafhankelijke media censuur pleegt? Mensen wegzet als staatsgevaarlijk omdat ze een andere mening hebben? Dat is alleen maar mogelijk omdat regeringen dat mogelijk maken. Omdat de spoedwet in NL afgelopen week weer stilzwijgend is verlengd en zelfs uitgebreid met celstraffen voor Covid delinquenten. Geïnitieerd door een demissionair kabinet. Het is allemaal te belachelijk om te beseffen. Moet ik mijn kop dan toch maar in het zand gaan steken? Het is zo absurd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *