Categorieën
Geen categorie

5 juni 2021, vandaag lieverds, mag de horeca weer tot 22.00 open van onze grote dictator rutte.

Veel restaurant eigenaren zijn gespannen. Ze hebben hier maanden naar uit gekeken, dolgelukkig dat ze weer open mogen. Dat is althans de boodschap die ik lees als ik MSM bekijk. In de praktijk merk ik een heel andere vibe…

Ik lees ook dat winkels recordomzetten maken sinds ze weer open mogen, ook hier wordt ons een rad voor de ogen gedraaid. Gisteren was ik in het altijd gezellige Assen, vrijdagmiddag rond een uur of 16.00, stralend weer! Ik ben meerdere winkels ingelopen en kon meteen geholpen worden, geen rijen voor de kassa’s, om eerlijk te zijn ik zag geen hond. Wel winkel eigenaren met mondvodden voor, bange ogen boven een stuk stof. Ongelooflijk dat men ze blijft dragen. Er zijn volgens MSM nu meer dan 10 miljoen mensen gevaccineerd, toch blijven deze gevaccineerden schijnbaar hun mondvod dragen. Dat kan niet anders aangezien ik nog steeds de enige ben die luid zingend of fluitend, zonder mondvod, door de winkels struin. Pas als rutte zegt dat tie af mag doen ze hem af. Zelf nadenken is er niet meer bij.

Wat doet angst een hoop met mensen. Vooral angst om er niet bij te horen. Om anders te zijn. Ons wordt geleerd ons aan te passen, niet op te vallen, te doen wat de massa doet. Mijn boodschap aan jullie is er niet aan mee te doen! Wees anders, wees recalcitrant, opstandig, een rebel, een wereldveroveraar! Daar zit de wereld op te wachten kids, meelopers zijn er genoeg!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *