Categorieën
Geen categorie

27 mei 2021, langzaam sijpelt er wat reëler nieuws door kids.

Je ziet steeds meer kleine berichtjes, soms is het zelfs een kop in de krant, dat het toch niet zo goed gaat met ons. Ik heb het eerder over de inflatie gehad, voor veel NL’drs valt het nog niet zo op omdat ze zo absurd veel geld hebben, maar we gaan heel hard op de 10% af. Er zijn zelfs al voorspellingen dat we op 15 tot 20% gaan uitkomen dit jaar.

Die opgezette buikspreekpop in de US wil een nieuw onderzoek naar de oorsprong van het virus, das lachen! Zou er toch iets mis zijn? Of is sloppy joe een conspiracy thinker geworden?

In Ohio kunnen we de eerste vaccinmiljonair vinden. Door zich te laten vaccineren deed de vrouw in kwestie mee aan een loterij die ze gewonnen heeft! Gefeliciteerd 🥳. Hmm dit heeft niets met de ineenstorting van onze economie te maken. Wel met die van ons moreel kompas.,

Nu zijn we ons moreel kompas al heel lang kwijt, ook ik moest op zoek… Nu volgt alles wat we denken te hebben. Ik ben jullie voorgegaan lieverds en ik kan je uit de grond van mijn hart zeggen het is niet erg. Zelfs niet met dit weer..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *