Categorieën
Geen categorie

28 mei 2021, wauw das een latertje kids!

Ik moest vanmorgen een paar ontbijtjes eruit gooien en daarna met Hendrik naar Slochteren. Slochteren klinkt mij altijd zo bekend in de oren, net als Epe, of Dodewaard. In Slochteren werd gas gewonnen, veel gas. In Slochteren staat de garage waar we de bus, waar ik af en toe in rij, naartoe moesten brengen omdat tie kapot is. Ik ben daarna meteen terug gereden met een leenbussie zodat we nog wat vervoer hebben. Want het ziet ernaar uit, lieverds, dat we echt open mogen. Het lijkt erop dat dictator ruttetje het land voor een paar maanden open gaat gooien om te verdoezelen wat er echt aan de hand is. Het klootjesvolk zal deze geste van de grote leider zo waarderen dat ze zijn duister verleden voor lief nemen. Niet meer in staat kritisch te zijn omdat ze zo bang zijn te verliezen wat ze denken te hebben. Oooo wat gaan we een donkere tijd tegemoet.

Het is daarnaast ook nog eens droog! Eindelijk, ik geef het 3 weken en dan barst de demagogie over de opwarming van de aarde weer los. Warmste juli ooit, heetste 2de augustus sinds begin telling. Zeewater bijna 26 graden warmer, blablablabla… Rookgordijnen, afleiding van waar we naar toegaan. Op sociale media zie ik de meest verschrikkelijke grafieken, cijfers, foto’s en filmpjes van vaccinatieslachtoffers. MSM laat mij geloven dat maar 15% van de NL’ders twijfelt over het nemen van de prik. We staan in de rij! Jullie lopen elke dag meerdere keren langs 1 van de grootste test en vaccinatie centra van NL naast de jaarbeurs en zien daar nooit iemand.

In Griekenland moeten gevaccineerde vakantiegangers toch in quarantaine. Ik kom niet meer bij… Over 3 maanden barst het echt los, gevaccineerden zullen dan massaal ziek worden. De niet-gevaccineerden gaan daarvan de schuld krijgen. Daarnaast worden de gevolgen steeds zichtbaarder van de teruglopende wereldhandel en de volkomen uit de hand lopende inflatie. Toch zie ik ook mooie ontwikkelingen! De zon schijnt lieverds…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *