Categorieën
Geen categorie

25 mei 2021, jullie hebben vast wel gehoord van die stoute meneer in Wit-Rusland, tegenwoordig Belarus geheten lieverds.

Aleksandr Loekasjenko heet hij, tis een echte Rus, een echte man die over straat loopt met een mitrailleur. Alex doet in zijn land ook niet mee aan de Covid hype, in Belarus geen mondkapjes, geen lockdowns, avondklokken of verplichte vaccinaties. Alex ligt al lang overhoop met de de EU, maar ook met de WHO, de WEF en met de NAVO. Alex houd er een eigen mening op na en dat wordt niet door iedereen gewaardeerd.

Hij heeft 1 voordeel, Alex heeft een kleine grote broer, Poetin. Die houd zich wat stiller maar hij ondersteunt Alex bij al zijn, in de ogen van de westerse samenleving, anti-globalistische actie’s. Alex is namelijk een complotgekkie, naast de meest gruwelijke benamingen die hij naar zich toegeworpen krijgt is hij vooral een conspiracy-denker. Hij gelooft dat er een wereldwijd complot is tegen de mensheid en daar wil hij zijn volk tegen beschermen. Hij is niet bang, Russen zijn nooit bang.

Een paar jaar geleden zou ik gelooft hebben dat Alex een mafkees is, een uit het lood geslagen dictator die zijn volk uitbuit. Maar dat is verandert. Ik kan mij Khadaffi nog herinneren, baas in 1 van de rijkste landen van Afrika. Hij had grote plannen met Afrika. Bouwde aan een onoverwinbaar continent waar welvaart en zelfstandigheid centraal stonden. Als een hond is hij afgemaakt onder leiding van westerse troepen. Saddam Hoessein is nog zo’n voorbeeld, verwijderd van deze aardkloot via het verspreiden van leugens door westerse regeringen. Vermoord vanwege oliebelangen, vermoord door ons.

Zowel Irak als Libië zijn volledig gemarginaliseerd, ooit trotse landen met een zekere vorm van welvaart liggen ze nu in puin en worden verscheurd door burgeroorlogen. NGO’s en westerse vredestroepen halen het land leeg onder het mom van ontwikkelingswerk. Voor het volk zit er niets anders op dan te vluchten.

Wie zijn de grootste dictators? Waar zitten de grootste boeven? Welke landen hebben de grootste criminelen als leiders? Gaan we die walgelijke klootzak, die randdebiel, die leugenaar, die verschrikkelijke eikel van een rutte geloven als hij zegt dat Alex een dictator is? Dat Alex niet het beste met zijn volk voor heeft? Ja kids, dat gaan de meeste bange schapen hier doen, lekker verder met hun leventje en je bek houden. Wat hebben we er een walgelijke wereld van gemaakt.

Iedereen is helemaal klaar met jou lul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *