Categorieën
Geen categorie

24 mei 2021, ik krijg, lees ik in de koppen van de krant, mijn oproep lieverds!

Ik mag mijn “jab” halen. Welke zal ik krijgen? Met welk experiment mag ik mee doen? Want een experiment is het. Dat heeft koopmans zelf toegegeven. In Texas zijn de afgelopen weken hoorzittingen geweest. Artsen en werknemers van Pfizer en Moderna zijn verhoord rondom de ontwikkeling van het vaccin. Wist je dat ze gestopt zijn met het testen op dieren omdat die toch allemaal doodgingen? Het had weinig zin daarmee door te gaan, als die beesten toch binnen een paar maanden het loodje leggen. En daarnaast de Pharma wist toch wel dat ze dit vaccin erdoor konden drukken. Ze hebben alle wereldleiders in hun zak.

Ik vind het ongelooflijk dat ouders hun kinderen aanbieden om proefkonijn te spelen. Ik vind het ongelofelijk dat ouders zichzelf aanbieden als proefkonijn. Maar mijn eigen familie doet het. Ze werken zelfs mee aan deze waanzin. De angst om buitengesloten te worden is groter dan de angst mee te doen aan een medisch experiment, ongelooflijk…

Covid 19 heeft een bewezen mortaliteit van 0,15% (zie de WHO website) gewone griep, 0,16. Maar de gewone griep, influenza, bestaat niet meer. Is volledig verdwenen van deze aardkloot. In mijn ogen weer ongelooflijk. Het niet nemen van de “jab” heeft consequenties. Er zit al een militair thuis, hij mocht niet mee op missie omdat hij weigerde zo’n spuit te nemen. Hij heeft er een zaak van gemaakt omdat hij wilde weten wie er verantwoordelijk is als het experiment fout loopt. Dat vroeg hij eerst aan zijn superieuren, en die zeiden tegen hem dat hij zelf verantwoordelijk is voor het meedoen aan het experiment. Dat vond hij gek omdat hij verplicht was de spuit te nemen als hij meewilde op missie. Hoe kan hij zelf verantwoordelijkheid nemen als een ander hem er toe verplicht? De rechter gaf zijn superieuren, en dus de regering, gelijk. Er werd door ons rechtssysteem geen vraag gesteld over waarom een militair verplicht is mee te doen aan een experiment en daar dan zelf de verantwoordelijkheid voor moet nemen, er werd geen vraag gesteld over of iemand misschien al antistoffen tegen Covid heeft in zijn lichaam. Er werd geen vraag gesteld over waarom er in het meest gevaccineerde land ter wereld nu een Covid-uitbraak is, geen vraag over waarom er zeer goede behandelmethoden zijn voor Covid maar we daar niet over geïnformeerd worden.

Alles gaat om het in standhouden van het narratief, we zitten midden in een Pandemie. Jullie vrijheid is jullie afgenomen, tweedeling is een feit. de nationaal-socialistische droom is waarheid geworden.

2 reacties op “24 mei 2021, ik krijg, lees ik in de koppen van de krant, mijn oproep lieverds!”

Goedemorgen Koert,
Hoe gaat het met je?
Wij zijn weer terug uit Zeeland, het was heerlijk ondanks het weer en hebben niet veel gemist, lees ik.
De gekte gaat gewoon door.
Ook ik ken nu teveel veel mensen die de prik ‘gewoon’ hebben gehaald 🤷‍♀️
Ik probeer er niet teveel aan te denken alleen lukt me dat te vaak niet.
Met verbazing, verwondering, ongeloof en weet ik het wat nog meer voel/bezie ik wat er allemaal om mij heen gebeurd 😱
Lichtpuntjes (al zijn het hele kleine) zie ik ook, zoals ik in Zeeland boodschappen ging doen zonder mondkapje en de winkelmedewerkers na een praatje ook voorzichtig hun kapje naar beneden trokken.
Hopelijk kan ik op micro niveau een ander geluid, spreken zonder mondvod.
What else can we do 🤷‍♀️
Mooie tweede pinksterdag de weergoden zijn het ook niet eens met wat er allemaal gebeurd, ze huilen erom en ons ❤️ huilt mee 🥲💧💦

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *