Categorieën
Geen categorie

23 mei 2021, voor 1 ding moet je oppassen als je zo’n lange baard hebt kids, Ritsen

Ik draag een vest met een rits, op zich zou ik nog best mijn winterjas aan kunnen, maar dat weiger ik. Het is verdomme bijna juni, dan kan je toch niet met je winterjas aan lopen?

Maar mijn vest heeft dus een rits en voor je het weet zit je baard tussen die rits. Ik kan jullie zeggen das geen fijn gevoel. Over ritsen gesproken, mijn voordeur is ook een rits en die is kapot. Op zich niet zo erg als het niet elke dag stormt, regent en hagelt! Mijn deur zou in deze tijd van het jaar helemaal niet meer dicht moeten. Te halen is er toch niets of het zou wat lekkers te eten moeten zijn.

Ritsen en mannen met baarden die wonen in een huifkar werkt dus niet. Daar moet ik wat anders op verzinnen. Knopen, touw of spelden dat werkt beter. Bij mijn volgende garderobe uitbreiding, over een jaar of wat, moet ik dat meenemen in de specs. Wat betreft mijn voordeur, daar ben ik nog niet uit. Hoeft ook niet, de zomer komt eraan…

2 reacties op “23 mei 2021, voor 1 ding moet je oppassen als je zo’n lange baard hebt kids, Ritsen”

Hi Koert je zakje voordeur 2e Pinksteren weer nodig hebben. Al ene paar uur zit ik hier in mijn warme huis naar buiten te kijken en ik zie alleen maar water naar beneden komen. Geen idee van de temperatuur, maar het ziet er niet aanlokkelijk uit. Ik zou gaan voor een sluiting met klitteband. En pas op met je baard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *