Categorieën
Geen categorie

22 mei 2021, pinksterweekend?

Of is het herfst? Ik ben een beetje confuus, al vanaf vorig jaar lees ik dat we dit jaar een prachtig, droog voorjaar krijgen en een ongelooflijk mooie zomer en laat ik mijn plannen daar nu op hebben aangepast! In februari, bij -20, lag ik in mijn veel te koude campertje na te denken over wat ik de rest van het jaar zou gaan doen. Dat mijn campertje heel veel hulp nodig had om er weer bovenop te komen was mij duidelijk. Een grondige renovatie was noodzakelijk. Met mijn technische kennis een brug te ver. Maar zonder camper zou het onmogelijk zijn naar verre oorden te trekken om er te werken als kok, het krantenbericht in de televaag bracht uitkomst! Andere roddelblaadjes schreven mee over de naderende hittegolven die ons dit jaar zouden gaan treffen. Het voorjaar zou heet en droog worden, de zomer een vlammende hel, YESSSSSS, dacht ik, dan hoef ik niet naar het zuiden, NL gaat warm genoeg worden.

Maar zoals met alles wat deze riooljournalisten uitkramen is er niets maar dan ook niets van waar. We hebben dit jaar 1, ik herhaal 1 mooie dag gehad en dat was ook in februari, een week nadat het -20 was werd het 25 graden, man wat was dat lekker…

Ik zit hier zo mooi, midden in het bos, een prachtig uitzicht als je buiten lekker een vuurtje aan het stoken bent. Alleen heb ik, sinds ik hier zit, 2x buiten gezeten, de andere dagen regende je weg. Ik hoop echt dat we nog een paar lekkere dagen krijgen, een beetje zon, even wat warmte. Want weet je wat dan zo leuk is? Dan gaan mensen naar terrassen, dan komen ze bij me eten. En dat vind ik gezellig! Ik kijk ernaar uit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *