Categorieën
Geen categorie

20 mei 2021, alweer lieverds!

Het gaat hard, kheb er ook lol in, elke dag is een nieuwe uitdaging, een nieuwe kans om de wereld te veroveren! Pak hem…

Maar hou het bij jezelf, bij jouw wereld, das de uitdaging. Zeker nu het zo hard regent dat je op de meeste campings tot je oksels in het water staat. Wat zal fransje timmermansje balen, wat zal billie gates balen, tis lastig de opwarming te verklaren als het niet opwarmt. Maar ze vinden er vast wel wat op. Dit klote voorjaar zal wel aan de opwarming liggen.

Ondertussen ligt heel Zuid-Amerika op zijn gat. In Colombia woed een burgeroorlog, Venezuela, Argentinië en Bolivia staan aan rand van de afgrond. Alleen Brazilië was nog in staat haar bevolking te voeden maar daar is door de internationale lobbyisten korte metten mee gemaakt. If you want to Build Back Better, you have to Break it Down first.

Hoelang voordat de waarheid aan het licht komt? Voordat het gemuilkorfde volk gaat inzien dat ze besodemieterd zijn. Ach wat maakt het uit, het is niet belangrijk. Morgen wordt 1 van jullie 16! Een mijlpaal. Dinsdag gaan we dat hier vieren, dat is pas echt belangrijk lieverds…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *