Categorieën
Geen categorie

18 mei 2021, the “Day of Rage” kids.

Fatah heeft 18 mei 2021 uitgeroepen als de Dag van de Woede. Ik vind dat niet goed klinken, Dag van de Woede. Ze hebben het Palestijnse volk opgeroepen vandaag met alles wat ze kunnen vinden het Joodse volk aan te vallen. Dus met auto’s inrijden op mensen, met stenen gooien, katapulten afschieten en met molotovcocktails zoveel mogelijk schade aanrichten. Dit staat letterlijk in de oproep van Fatah aan het Palestijnse volk.

Ik heb een zwak voor Israël, vind het echt een prachtig land. Zodra je voet aan wal zet in Israël voel je de eeuwenoude geschiedenis. Als je door de straten van Jeruzalem loopt dompel je je onder in eeuwenoude twisten rondom door mensen verzonnen geloven, je voelt de energie door de muren sijpelen. Je beleeft de strijd die er al zolang wordt gevoerd. Man man man, we zijn geen stap verder gekomen, wat zijn we zielige zwakke domme wezens.

Het Joodse volk gebruikt geen molotovcocktails of katapulten maar weet zich beschermt door een geweldig arsenaal aan afweergeschut en zwaarbewapende gevaccineerde soldaten. Afgelopen weken zijn er meer dan 3000 raketten afgeschoten op steden in Israël vanuit Libanon, Gaza en Syrië, meer dan 3000! Elke raket die door Hamas, Fatah of Hezbollah wordt afgeschoten kost ongeveer 40.000 dollar. Das dus 3000×40.000 dollar en bijna geen 1 raket heeft zijn of haar doel bereikt. Afgeweerd door Israëls superieure afweersysteem. Die raketten en het afweersysteem wat de Israëliërs gebruiken komen uit dezelfde fabrieken gerund door dezelfde mensen die wonen in veilige landen als Zwitserland en Amerika. Deze mensen profiteren van de “Day of the Rage” ze verdienen er miljarden aan.

Alleen in 2020 zijn deze mensen meer dan 2 triljoen dollar rijker geworden terwijl 1 op de 2 mensen wereldwijd in 2020 in een armoedeval is beland en nu honger lijd, dakloos is of depressief. Daar hebben zij geen last van, geloof me. Ze profiteren van de chaos, ze gedijen bij de armoede, ze komen klaar bij het zien van zoveel doden, gewonden en hulpelozen. Weet je wat het erge is lieverds? Wij laten het toe… Omdat we zo bang zijn te verliezen wat we denken te hebben.

2 reacties op “18 mei 2021, the “Day of Rage” kids.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *