Categorieën
Geen categorie

17 mei 2021, zo lieverds, ontbijtjes weer gedaan!

Vandaag verder vrij. Ik moet ff op en neer naar Deventer om wat tafeltjes te halen die ik daar nog heb staan. Die kunnen we goed gebruiken op de Voscheheugte. Vanaf 4 juni gaan we los en tis dan wel makkelijk wat werkruimte te hebben. Ik heb er zin an, ik hoop dat we nog 1 seizoen de tijd krijgen jullie te laten genieten van alles wat NL voortbrengt aan mooie ingrediënten.

Toch zie ik het somber in maar dat weten jullie al. Hebben jullie gezien dat nu ook b. gates het bestuur van zijn kindje heeft moeten verlaten vanwege onoorbaar gedrag? Niet zolang geleden gebeurde hetzelfde met ene j. bezos. Toeval? Is het toeval dat de 2 rijkste mensen ter wereld op deze manier in het nieuws komen? Ik geloof niet in toeval. Alles heeft een reden. Man wat staat jullie nog veel te wachten.

Misschien moet ik starten met het schrijven van een nieuwe versie van het boek Openbaringen. Probleem is dat ik zelf nog zo vaak in het donker tast. De wereld waarin we nu leven is zo bizar, zo ongelooflijk onmenselijk en crimineel dat het niet te bevatten is. Hoe kan je dan voorspellen wat er komt? Komt er nog wel iets?

Nou daar ben ik van overtuigd! Het maakt namelijk niet uit wat er gebeurd. Mij kunnen ze toch niet raken. En jullie ook niet als je beseft dat jij alles bent. We zijn de afgelopen eeuwen zo afgeleid met verhalen over goden, heiligen en andere sprookjesfiguren dat we onszelf zijn kwijtgeraakt. Wat is het toch dat de mens iets buiten zichzelf moet zoeken om in te geloven? Geloven in jezelf zou toch genoeg moeten zijn? Als je gelooft dat jij alles bent, dat jij verantwoordelijk bent voor alles wat er om je heen gebeurt dan heb je geen God nodig. Dan ben jij alles. Mijn opa heeft me dat geleerd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *