Categorieën
Geen categorie

13 mei 2021, gisteren was ik even op de markt in Assen kids.

Er stond daar een man met een nette baard die mij aansprak over mijn wat minder nette baard. Hij verkocht lijnzaadolie en de restproducten daarvan. Na wat ge’oh over onze baarden hadden we een gesprek over gezond eten. Lijnzaadolie bestaat voor 1/3 uit omega3 en das gezond, volgens hem. Naast zijn lijnzaadolie had hij nog andere gezonde kruiden en olies. De beste man drinkt niet, rookt niet en sport veel. Je kan wel zeggen dat hij alles is wat ik niet ben.

Ik weet niet meer hoe we er op kwamen maar op een gegeven moment zegt hij dat hij al volledig gevaccineerd is en dat hij vind dat ik dat ook moet doen. Het scheelde niet veel of ik was hem aangevlogen. We hadden net ongeveer een half uur gesproken over gezonde voeding, over wat voor zooi wij mensen in ons lichaam proppen en dan dit. De rest van ons gesprek kunnen jullie vast wel raden, het was kort maar hevig.

Zijn hele leven is deze man bezig gezonde voeding tot zich te nemen, alles staat bij hem in het teken van weten wat je in je lichaam stopt. En toch laat hij zich inspuiten met gif terwijl hij weet dat de vaccins een experiment zijn. Dat de bedrijven die deze vaccins aanbieden niet aansprakelijk zijn voor eventuele bijwerkingen of erger. Ik kan er gewoon met mijn hoofd niet bij! Ik kan het gewoon niet begrijpen! Ik moet het loslaten. Ik moet verder want het gaat hard nu. Tis wachten op de volgende cyberaanval, de infrastructuur moet kapot. Het wordt een leuk weekend daar ben ik van overtuigd!

Één reactie op “13 mei 2021, gisteren was ik even op de markt in Assen kids.”

Ongelofelijk en verbazingwekkend hoe deze mensen je dan ook nog proberen over te halen tot vaccineren en het dragen van een mondkapje. Ze kijken je aan met een meewarige blik alsof jij het niet snapt, ipv zijzelf.

Als zon goed gesprek ineens die kant opgaat kap ik t af en loop weg. Deze mensen missen een gedeelte in de hersenen waardoor ze bepaalde dingen missen of niet meer opnemen.

In mijn hoofd weet ik dat er straks een tijd komt waarin me dan met een andere blik bekijken, een blik van weten wat de waarheid is geweest al die tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *