Categorieën
Geen categorie

11 mei 2021, ik zou dit zo graag een positief stukkie laten zijn lieverds.

Op zich voel ik mezelf nl best lekker! Ik probeer echt van elk moment te genieten. Vooral van de paar minuten zon die we tussen de regen, hagel en sneeuwbuien door krijgen maar laat ik daar niet over gaan zeuren. Er zijn ergere dingen.

Volgen jullie het nieuws nog een beetje? Nee niet wat je voorgeschoteld krijgt op onze nationale tv maar echt nieuws? Nee, ook niet uit de kranten, de staatspropaganda die daar wordt neergepend is tenenkrommend. Ik begrijp niet hoe je als journalist nog in de spiegel kan kijken. Maar goed ik begrijp wel meer niet.

Er is een oorlog gaande, een oorlog om de heiligste stad van de wereld. Vorig jaar werden er vredesakkoorden gesloten in het Midden-Oosten, nu gaat het volledig los. Daarnaast heeft Amerika een probleempje met een Cyberaanval, na dat bootje wat een week heeft vastgelegen om onze economieën te destabiliseren hebben ze eindelijk Klaus Schwab zijn voorspelling uit de kast getrokken, een Cybervirus! Zweden is zich aan het bewapenen tegen Rusland, evenals Finland, Estland, Litouwen en de Oekraïne. China heeft laten weten Taiwan nu toch eindelijk wel weer eens te willen annexeren en bouwt daarnaast aan een immens leger. En het leukste! Engeland en Frankrijk menen oorlogsschepen te moeten inzetten omdat ze het niet helemaal eens zijn met elkaar. Heb ik Iran al genoemd? Jemen? Boko Haram in Congo en andere donkere Afrikaanse landen? Of de spanningen in Zuid Amerika?

Ik denk met weemoed terug aan de 4 jaren tRump. Wat een rust was er toen! Binnen 3 maanden is de wereld vervallen in een oververhitte, ongecontroleerde bende waarin pompeuze, omhooggevallen mannetjes willen laten zien wie de langste heeft. En wat doet de gemiddelde NL’der? Hahahaha, de gemiddelde NL’der maakt zich druk over zijn of haar vakantie.

Natuurlijk wel met mondvod!

2 reacties op “11 mei 2021, ik zou dit zo graag een positief stukkie laten zijn lieverds.”

Knettergek zijn we Koert.
Wij zijn 10 dagen in Zeeland, heerlijk, de vogeltjes zingen er lijkt het wel blijer.
De heerlijk zilte wind langs mijn volle kop.
Het wordt me echt teveel allemaal.
Denk dat ik eens even niets meer volg, als het straks echt crisis is, heb ik nog even rust in mijn hoofd gehad 🤷‍♀️
Ik krijg het niet meer helder, vakantie in het buitenland belangrijker dan ……
Ik vind de Spaanse en Portugese stranden het eten de bevolking ook heerlijk. Alleen haal ik daar geen gifspuit voor, laat mij niet testen en draag geen mondvod. Dus blijven we lekker in ons eigen land goed voor de instortende economie.
Tis me allemaal wat, als ik zo over de uitgestrekte velden kijk hier lijkt het zo vredig 🙏
Mooie dag lieve Koert
😘

Knettergek zijn we Koert.
Wij zijn 10 dagen in Zeeland, heerlijk, de vogeltjes zingen er lijkt het wel blijer.
De heerlijk zilte wind langs mijn volle kop.
Het wordt me echt teveel allemaal.
Denk dat ik eens even niets meer volg, als het straks echt crisis is, heb ik nog even rust in mijn hoofd gehad 🤷‍♀️
Ik krijg het niet meer helder, vakantie in het buitenland belangrijker dan ……
Ik vind de Spaanse en Portugese stranden het eten de bevolking ook heerlijk. Alleen haal ik daar geen gifspuit voor, laat mij niet testen en draag geen mondvod. Dus blijven we lekker in ons eigen land goed voor de instortende economie.
Tis me allemaal wat, als ik zo over de uitgestrekte velden kijk hier lijkt het zo vredig 🙏
Mooie dag lieve Koert
😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *