Categorieën
Geen categorie

10 mei 2021, oooooooo wat is dat lekker wakker worden kids!

Geen vrieskou, geen dampende adem, geen koude voeten terwijl ik thee maak, heerlijk! Kijk, op zich ben ik wel van de kou, ik kan er redelijk tegen, maar we zijn dit jaar wel op de proef gesteld! Ach niets is voor niets, het zal zijn nut hebben.

Nog een maandje of 6, langer gaat het leven in onze bubbel niet duren. Dan barst hij open en komt de drek naar buiten. Wereldwijd is er een ramp gaande. Westerse landen stelen het voedsel van de armere landen waardoor er in landen als Libanon, Libië, eigenlijk heel Afrika en heel Zuid Amerika hongersnoden plaatsvinden. Er is een algehele grondstoffenoorlog bezig in de wereld. Aan staal, hout, graan en rijst is een tekort, een gecreëerd tekort, om iets opnieuw op te bouwen moet je het eerst afbreken.

Laat niemand ooit zeggen “Ich habe es nicht gewüsst”, ik roep dit al ruim een jaar. Mensen die mij wel horen en misschien serieus nemen wil ik waarschuwen, zorg dat je je voorbereid. Maak je los van materiële zaken, zoek een plek buiten de randstad waar je terecht kan. Elke crisis begint hetzelfde, geloof me ajb, het gaat heel donker worden.

De inflatie stijgt deze maand naar 10%. We zien het aan de benzineprijzen. Dan volgt het instorten van ons geldsysteem, de beurzen, onze hele economie. Bereid je voor lieverds, het duurt niet lang meer…,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *