Categorieën
Geen categorie

5 mei 2021, zo, lieverds, vandaag maar ff een festivalletje doen niet?

O nee, das k*t, mag niet. Maar binnenkort kan het weer hoor, ff je prikkie halen en dan mag je er weer in. Ausweis bitte….

Ik ben er! Het was me weer een ‘ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan’ dag. Wisten jullie dat ezels niet staan te springen om een paardenwagen in te lopen? Integendeel! Ze willen er met geen mogelijkheid in. Gelukkig hielp de buurman van Elanor en Frodo mij, hij gooide zijn gewicht in de strijd om de ezels erin te duwen. Rudi gaf ze de afgelopen maanden ook water en liefde als ik er niet was, Dankjewel Rudi!

Ik werd hier maandag zelf begroet met een klap onweer en hagel, gisteren leek het wel of de wereld zichzelf wilde laten wegwaaien, een goed begin van ons nieuwe avontuur. Elanor en Frodo hebben een geweldig mooi weiland met hok, ik zal er vandaag foto’s van maken. Door alle drukte gisteren is me dat volledig ontschoten.

Ff acclimatiseren vandaag, tent opbouwen, het terrein verder verkennen en vanavond maar eens kijken in het restaurant. ik heb er zin an! Gisteren met Bas, de eigenaar, lang gesproken in de auto en we gaan mooie dingen doen. Geef me ff een paar weken om op te starten en de kaart te maken. Het leuke is dat er rond de Voscheheugte heel veel locale producten worden geproduceerd. Zo zit er een geitenboer die zelf kaas en vlees verkoopt! Ik kan de saté Kambing al ruiken. Of wat dachten jullie van een geitje offeren? Wie weet wordt het dan wat mooier weer…

Mochten jullie zonder Ausweis lekker willen eten aankomende zomer dan komen jullie naar Mantinge, camping/restaurant de Voscheheugte, afgesproken?

Morgen foto’s van hier!

2 reacties op “5 mei 2021, zo, lieverds, vandaag maar ff een festivalletje doen niet?”

Goedemorgen lieve Koert,
Niet echt het fijnste weer om te verhuizen 🙈
Gelukkig blijf je positief.
Fijn dat Elanor en Frodo mooi weiland hebben.
Zo mooi dat er bij jou straks, gegeten, gefeest en gedronken kan worden zonder bewijs van wat dan ook 🙏
Vreselijk en men blijft zich lekker vaccineren. Zoveel mensen om mij heen. Word er zo verdrietig van 🥲
Daarom vind ik jouw mooie berichten, tegen de stroom in, eigen koers een verademing. Zo kan het ook, kost vaak wat meer moeite maar dan heb je ook werkelijk wat ❤️
Mooie dag en hoop dat jullie je snel thuis voelen. Nu het weer beetje meewerken 🌞
Liefs
😘

Het is idd schrikbarend Marga. Het enge is dat steeds meer gevaccineerden gaan roepen dat de niet gevaccineerden een gevaar voor hun vormen. Ach tis een gekke wereld. We zijn op weg naar de climax! Alleen nu genieten en leven is de oplossing… fijne dag! 😘🤠

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *