Categorieën
Geen categorie

30 april 2021, “We The People“ kids.

Daarmee start de United States Constitution. In de USA zijn de Staten Arizona, Wisconsin, Georgia, New Hampshire en volgens mij nog 1 onder de vlag van “We the People” bezig met een onderzoek naar fraude tijdens de verkiezingen van afgelopen november. De huidige democratische regering heeft, afgelopen week, meer dan 1000 advocaten ingezet om dit onderzoek te voorkomen omdat het volgens hen niet is gebeurt. De bewijzen dat er gefraudeerd is zijn overweldigend. Steeds meer ongeregeldheden komen naar buiten. Batches met stembiljetten zijn er gevonden die nooit geopend zijn, veel doden hebben op Biden gestemd, net als illegalen die geen stemrecht hebben. Ipv bewijzen aan te leveren dat het team van “We the People” het fout heeft en dat er geen ongeregeldheden hebben plaatsgevonden wil het team van Biden het onderzoek verbieden. Ze willen het afdoen als conspiracy, als leugens van trump, als niet gebeurt. Helaas voor hen heeft nu zelfs een door de eigen Democraten in Arizona geïnstalleerde rechter gezegd: “Ho, stop, dit moet toch echt ff bekeken worden, dit klopt niet.”

In mei begint trump weer met rally’s. Zijn populariteit is nog steeds ongekend in “The land of the Free”. Daarnaast is hij samen met een paar onmetelijk rijke ondernemers van software en autootjes bezig zijn eigen TV station op te zetten. TNN, Trumps News Network, klinkt leuk niet. Onafhankelijk van de bestaande infrastructuur zal deze nieuwe zender gelanceerd worden. Die satellieten zijn de afgelopen maanden niet voor niets de lucht ingeschoten. Honderden miljoenen mensen zo niet miljarden kunnen direct in schakelen op zijn zender. Wat zal de beste man zich belangrijk voelen.

“We the People”, het klinkt leuk. Wat zou het mooi zijn als het echt zo werkt. Dat wij als mensen vanuit onszelf het goede vertegenwoordigen ipv ons achter een systeem te verstoppen. Wat zou er gebeuren als “We the People” de wereld gaan herfinancieren? Als westerse landen en bedrijven stoppen met het leeghalen van Afrikaanse en Zuid Amerikaanse landen. Wat zou er gebeuren als een land als Senegal, waar meer dan 80% van het geld wat er verdient wordt verdwijnt in de zakken van westerse landen en bedrijven, dit geld zelf kan uitgeven? Ik zou graag in “We the People” geloven maar man wat ben ik sceptisch.

6 reacties op “30 april 2021, “We The People“ kids.”

Goedemorgen lieve Koert,
Tja, mooie slogans zijn er genoeg gemaakt de laatste decennia door de marketing en communicatie specialisten.
Verzinnen daarvan is niet het GROTE werk, deze slogans naleven dat is volgens mij waar het om gaat.
Heb een mooi weekend en succes met de verhuizing 🍀
Mooi plaatje van de ooievaar, de natuur is nu op zijn mooist, al dat jonge groen, alle vrolijk zingende vogels, heerlijk, dat hebben we nodig in deze moeilijke tijd, dat geeft hoop al dat nieuwe dat steeds weer ontstaat. Zonder slogans, alleen een natuurlijke belofte dat het uiteindelijk goed komt.
Liefs
😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *