Categorieën
Geen categorie

28 april 2021, wat een feest hier aan de overkant gisteren kids!

Persoonlijk had ik natuurlijk helemaal niet in de gaten dat ons opperhoofd zijn verjaardag vierde. In mijn hoofd vieren we zijn verjaardag op de 28ste, vandaag dus. Maar goed in mijn hoofd gaat wel vaker wat mis, das niets nieuws

Mijn laatste dag in Deventer. Vanaf morgen zit ik in Drenthe! Ik zal het stadje missen. Deventer heeft een prachtige oude binnenstad. De vele straatjes met kleine gezellige winkeltjes, de machtig mooie IJssel die dwars door de stad meandert, en de eeuwen oude kerken die elk half uur belachelijk veel lawaai maken. Tis het bezoeken waard Deventer.

Morgen komt Bas mij halen, Bas is 1 van de eigenaren van het landgoed en de camping. Ik heb hier een aanhangwagen kunnen lenen om mijn huifkar op te zetten. Die ga ik als eerste verhuizen en dan ga ik vrijdag Elanor en Frodo halen. Ben benieuwd hoe ze het gaan vinden. Ben benieuwd hoe ik het ga vinden.

Dat ik deze camping ga verlaten vind ik niet zo erg al zal ik de eigenaar en zijn zoon gaan missen. Zo’n beetje iedere NLder boven de 50 heeft zo’n foeilelijke, witte, veel te grote, camper aangeschaft om zijn of haar teveel aan vrije tijd door te komen. Afgelopen weekend hadden we last van stroomuitval wat Jan, de eigenaar, heeft geweten. Binnen 30 sec stonden al die schapen buiten te klagen omdat hun breedbeeld tv uitgevallen was. Een ramp natuurlijk, zonder propaganda heb je kans dat je zelf gaat nadenken en dat moet ten alle tijden voorkomen worden. Gelukkig kon Jan het repareren.

Op landgoed de Mariahoeve mogen campers niet groter zijn dan 5,5 meter. Er staan veel tenten en woonwagens die je kan huren. Het is een natuurcamping, daar komt een ander publiek op af dan een stadscamping, wie weet voel ik me dan wat minder rijk ten opzichte van de andere gasten.

2 reacties op “28 april 2021, wat een feest hier aan de overkant gisteren kids!”

Geweldig: ‘wie weet voel ik mezelf dan wat minder rijk’! That’s the spirit. Onze rijkdom zit in ons een mooie verborgen schat, daar moeten we wel eerst wat voor doen om deze te vinden/bereiken. Jij hebt die ontdekt ❤️
Hoop dat alles zo voorspoedig als mogelijk verloopt lieve Koert en dat jullie je snel weer thuis kunnen gaan voelen op jullie nieuwe plek en nieuwe omgeving.
Veel liefs
Marga
😘🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *