Categorieën
Geen categorie

27 april 2021, de verloren generatie lieverds.

Dat zijn jullie. Alles huilt in mij want het gaat maar door. Nergens zie ik een glimpje hoop, een klein lichtje, een beetje vertrouwen in wat er gaat komen. Sorry, onze democratisch gekozen leiders hebben andere plannen met jullie.

248 miljard wil Draghi uit gaan geven om zijn land te redden. Die 248 miljard komt boven op de al immense schuld die het land torst. In 2020 kwam de schuld van Italië uit op bijna 160% van het bbp. Das nieuws uit MSM dus doe daar nog maar een schepje bovenop. Draghi gaat de EU vragen om zijn plan om de schuld met 248 miljard te verhogen goed te keuren. In januari kreeg hij nog 32 miljard van ze dus dat zal dit x ook wel goed komen. Als oud baasje van de EU kent hij de geitenpaadjes om zijn duivelse plannetjes erdoor te drukken.

Die 248 miljard gaan uitgegeven worden door dezelfde financiële en corporate instanties die Italië de afgelopen jaren de afgrond in hebben geduwd. Corrupte witteboordencriminelen vullen hun zakken met geld wat op jullie voorhoofd staat gegrift. Op dit moment is de reële wereldeconomie 7x kleiner dan hij op de beurs vertegenwoordigd. Toch blijft geld gratis, landen verdienen aan schuld, banken verdienen aan schuld, de wereldtop verdient aan schuld. Schuld op jullie toekomst, op jullie leven.

Ik voel me zo schuldig, ik heb hier aan meegewerkt. Man wat doet het pijn. Spanje, Griekenland, Portugal, België en Frankrijk volgen de aankomende maanden met het aanvragen van meer geld bij de EU. ursula zal de geldpersen nog wat harder laten werken als de regeringsleiders maar doen wat ze zegt. Als ze de plannetjes van fransje timmermansje uitvoeren vloeit het waardeloze papier in digitale vorm naar binnen. Onbeperkte toegang tot meer schuld. De enige voorwaarde is het tegengaan van klimaatverandering, dat wordt de grote angstgegner in de aankomende weken.

Er is geen ontsnappen, geen weg hieruit. We zullen er dwars doorheen moeten. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: het spijt mij.

2 reacties op “27 april 2021, de verloren generatie lieverds.”

Goedemorgen lieve econoom,
Wat vreselijk allemaal, waar zijn we als mensheid in terecht gekomen.
Het is niet meer te bevatten. Wat een bedragen en wat een corrupte samenleving, dit is niet volhoudbaar 🤷‍♀️
Vandaag maar weer genieten Koert van onze kleine momentjes. Gisteren gewandeld in de Grienden de dotters staan in bloei zo prachtig. De natuur trekt zich niets aan van onze grote en kleine zorgen die gaat gelukkig gewoon zijn gang.
Maak er weer een mooie dag van 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *