Categorieën
Geen categorie

26 april 2021, Drenthe gaat het worden kids!

Op de hondsrug ligt een landgoed genaamd de Mariahoeve, daar ga ik wonen. Elanor en Frodo gaan natuurlijk mee! Meer ruimte en meer tijd om elkaar te leren mennen. Vooral met Frodo heb ik tijd nodig, die gozer is nu 5 maanden oud en moet nog door wat moeilijke fases heen. Zo krijgen we over 2 maanden een van de tiet af fase. Hij zal dan een week of twee gescheiden moeten worden van zijn moeder zodat hij haar melk niet meer drinkt. Daarna krijgen we de wat gaan we met zijn ballen doen fase. Rond de 12 maanden zijn zijn ballen ingedaald en is hij ready to fuck, wat hem betreft zijn moeder. Eigenlijk alles wat los en vast zit zal hij als hij er zin in heeft nemen en das niet wat we willen.

Op zich vind ik het wel jammer maar ik denk dat het tsjakkie tsjakkie weg zakkie wordt. Frodo wordt een prachtige grote hengst, gemaakt om nageslacht voort te brengen, maar ik vind het geen prettig idee om hem zijn moeder te laten dekken. Als ik ze bij elkaar zet is dat niet te voorkomen. Kan er moeilijk 24×7 tussen gaan staan. Een andere mogelijkheid is natuurlijk er 1 weg te doen maar das onmogelijk want ze zijn er niet voor niets. Het voordeel van die gruwelijke ingreep is dat Frodo er een stuk handelbaarder door wordt en de beste vriendinnen wordt met zijn moeder. Ik heb nog een maand of 6 om er over na te denken…

Ze hadden me gewaarschuwd, er was zelfs geopperd Frodo niet te nemen. Maar vanaf dag 1 voelde ik dat we bij elkaar hoorden. Het is zo’n vrijkont, zo’n heerlijke knuffelbeer. Iedereen zou een Frodo moeten hebben, Frodo’s geven rust…

4 reacties op “26 april 2021, Drenthe gaat het worden kids!”

Goedemorgen Lieve Koert,
Tja, soms zijn keuzes best moeilijk.
Soms niet te vermijden.
Jij volgt je ❤️ Dat is altijd het beste 😊
Heerlijk kroelen met dieren is zo rustgevend en ze geven onvoorwaardelijke liefde terug 😍
GENIETSE van jouw mooie ezels en van het 🌞netje 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *