Categorieën
Geen categorie

25 april 2021, mijn.rivm.nl lieverds.

Ga daar ff heen alsjeblieft. Dan kan je controleren of je al gevaccineerd bent tegen C. Mocht je het vergeten zijn of je die gifspuit wel of niet hebt gehad daar kan je daar je geheugen opfrissen. Andere mensen kunnen dat ook. Het RIVM is bereid deze informatie over jou met derden te delen, denk aan je bank, je tandarts of je hypotheekverstrekker. Aardig van ze toch?

Mijn.rivm.nl, je moet er maar opkomen! Welke ambtelijke imbeciel zou het verzonnen hebben? Zou hij er een schouderklopje voor hebben gekregen van ome hugo, en teflon mark? Vooral het feit er de burgers zelf niets over te vertellen is sterk. Gewoon bouwen die site, gegevens erin en delen die shit! Laat het volk de tyfus krijgen. Onee Corona🤠.

Ik had het hier helemaal niet over willen hebben kids, ik heb nl heel goed nieuws! Jullie kunnen op korte termijn weer bij me komen eten! Ik heb weer een baan… Diep in het Drentse platteland mag ik weer met grootte stukken vlees aan de slag. Natuurlijk ga ik met Elanor en Frodo op pad maar we nemen de tijd. Het kost me nl wat meer tijd dan ik had verwacht om te leren mennen. No props, tijd zat, tijd bestaat niet dus who cares…

Meer info volgt snel! Denk dat ik er eind van de week wel zit, ze hebben haast. En hoop jullie dan snel te zien. Tis 1 van de mooiste omgevingen in NL en ik kook op een camping. Zon, mooie omgeving, prachtige meren en beken en een ongelooflijk mooie camping op een landgoed. Plek zat daar voor drie ezels on the run!

3 reacties op “25 april 2021, mijn.rivm.nl lieverds.”

Goedemorgen lieve Koert,
Wat ga jij doen? Reageer jij met brief/mail of laat je het zo?
Ik heb me niet laten prikken dus sta ik er waarschijnlijk ook niet in 😉
Wat fijn dat je werk hebt en zo mooi dat jij soort van tijd- en angstloos leeft.
Ga het allemaal volgen Koert en misschien komen wij ook keertje langs. Waar is het?
Mooie zondag, zonnetje schijnt alleen niet vandaag 🌞
Liefs
😘

Je kan je uitschrijven. Als je inlogt via DigiD kan je ze een mail sturen waarin je verzoekt dat ze je gegevens verwijderen uit de database. Maar op dit moment sta je erin. Marga met een rood knipperend lampje erachter! Niet gevaccineerd! Gevaarlijk! Er zijn ook andere manieren dat verzoek in te dienen. Via een mail, brief of fax..
Wat leuk als je langskomt! Ff knuffelen doet altijd goed🤠. Ik ga wonen op landgoed de Mariahoeve das in Papenvoort. Bij Grollo. Koken vooral op camping de Voscheheugte dat ligt bij Mantinge. Gezellig! Mooie zondag. 😘🤠

Oké Koert bedankt, ga ik doen uitschrijven, wat een gekte 😳
Is best stuk rijden dik 2 uur. Mijn man heeft geen rijbewijs als oude sleepbootkapitein wel vaarbewijs. Hij heeft hekel aan verkeer. Op het water is alles relaxter.
Dus ik moet alleen rijden. Kunnen er ook leuke minivakantie van maken en overnachten in hotelletje of B&B dichtbij.
We gaan het zien, leuk!
🌞🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *