Categorieën
Geen categorie

23 april 2021, sinds een dag of 5 begroet Elanor mij dus met gebalk, lieverds.

Ik begrijp niet waar het woord balken vandaan komt. Ik begrijp sws niet veel van het geluid wat Elanor voorbrengt. Man wat triest. Als er mensen zijn die geloven dat er een God is en dat die alles gemaakt heeft dan hier het bewijs dat dat onmogelijk is. Dit verzin je niet. Als je God bent en je kan alles maken, overal voor zorgen, dan geef je zo’n beest niet zo’n geluid. Dat slaat nergens op. Das crimineel.

En hoeveel moeite ze moet doen om dat geluid te produceren! Als ze me ziet dan volgt na een paar seconde de herkenning. Er lopen daar meer mensen rond dus ze moet eerst ff doorhebben dat ik het ben. Dan begint het, haar nek strekt zich wat uit en ze begint met het uitstoten van lucht. Na een poosje volgt dan zo’n zielig hees lawaai, het klinkt echt werkelijk nergens na.

Maar het doet me wel goed dat ze me begroet! Dat ze die moeite doet! Frodo laat nog niet van zich horen die zwijgt als het graf. Gelijk heeft tie. Stel je voor dat hij de baard in de keel krijgt en dan dat geluid, dan kan je beter je bek houden!

Maar goed dat het ezels zijn en dat ze het zelluf niet doorhebben. Ook fijn dat ze het niet te pas en te onpas laten horen. Elke ochtend wordt ik vroeg wakker vanwege het gezang van de vogels om mij heen, vooral de merel zingt elke ochtend het hoogste lied. Wat nou als die merel het geluid van Elanor uit zou stoten? Dat je elke ochtend wakker wordt van dat hese rare gehijg van zo’n merel. En dat die merel dan de hele dag door blijft hijgen. Daar moet je toch niet aan denken!

4 reacties op “23 april 2021, sinds een dag of 5 begroet Elanor mij dus met gebalk, lieverds.”

Goedemorgen lieve Koert,
Wat leuk en lief dat ze je herkent.
Ze denken daar komen de heerlijke worteltjes weer aan 🤣
Het zonnetje schijnt weer, wel fris maar daar kunnen we ons op kleden.
Mooie dag
Liefs
😘

Wij horen hier regelmatig de ezels van onze buren. Die hebben er ongeveer 20. Fijne dag. Vanochtend was het hier nog wit van de rijp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *